Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egészséges étkezés+fogyás...

Egészséges étkezés+fogyás napi 800ft-ból? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Ez mellé még mozognék is valamit,pl futást.

195 cm,88 kg 20év,ezzel nem is lenne baj,de sajnos kevés az izom sok a zsír

Örömmel fogadok bármiféle étrendet,ha egyáltalán ez megoldható

2014. okt. 16. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1200 kcal

fehérje:85g

CH 140g

Zsír 30g

10dkg zabpehely 20Ft

20dkg joghurt vagy túró 229

10dkg sült csirkemell 150Ft

10 dkg főtt rizs 20Ft

20dkg főtt répa 40Ft

3 dkg tökmag (350/cs 20dkg) 53Ft

1 alma 40Ft

552Ft

heti 3864Ft

havi 16000Ft

reggel 8 dkg túró (körözött)+1 parika vagy abonett

10 órai 1 alma+5 dkg zabpehely

délben 6 dkg csirkemell, 5 dkg rizs, 10 dkg főtt répa

uzsonna 10 dkg reszelt répa +5 dkg zabpehely + citromlé, 3 dkg tökmag

vacsi 5 dkg csirkemell, 5 dkg rizs, 8 dkg túró + fél citrom + édesítő

2014. okt. 16. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez amit elküldtem, az én adagom, neked ezeket az adagokat növelned kéne kb. harmadával, 30%-kal. Mivel én 66 kg vagyok. Mellette gyorsgyalogolj napi 30 percet, vasárnap pedig sétálj 2-3 órát. Ne fuss, aki ilyen magas, vigyázzon a térdére!
2014. okt. 16. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Éhezni fogsz, ez nagyon kevés, több fehérje kéne, meg több zöldség.
2014. okt. 16. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:

10db tojás 400ft

1kg csirkemáj 600ft

1 üveg lecsó 300ft

1kg zabpehely 400ft

5db csirkecomb 600ft

1kg alma 100ft

1db uborka 100ft

Fél kg túró 500ft

2kg rizs 400ft

1kg cékla 300ft

1kg csirkemell 1400ft

Ez idáig 5000ft, neked 5600ft áll rendelkezésedre 1 hétre.

Reggeli zabkása almával.

Ebédekre rizs 2 sült tojással, csirkemell rizzsel, tojásos rizs, sült csirke cékla salátával, rizses hús, lecsós máj, resztelt máj rizzsel

uborkából, céklából salátát tudsz csinálni

Vacsorára túró, ha van egy kis paprika körözöttöt is tudsz csinálni.

Ha élelmes vagy, mész diót, mogyorót, gesztenyét szedni, az jó lenne zsírforrásnak heti szinten pl zabkására.

Még maradt 600ft-ot és ha ügyes vagy olcsóbban is kifogsz élelmiszereket.

Káposzta, sütőtök, retek, cékla, alma most olcsók, inkább ezeket vedd mint a drága narancsot.

Húsnál nézd a kilónkénti árat, van, hogy a csirkemell 1195 a filé, ki kell fogni az akciókat.

Nincs lehetetlen, a zabkását sok vízzel főzd fel, így jobban eltelít.

Na meg persze vizet igyál bőven.

Hajrá!

2014. okt. 16. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Ekkora összegnél dehogyis kell éhezni (bár aki nagyobb méretű, annak már kell engedményeket tenni az ételek terén... szerencsére az ételek egészségessége és ára nem korrelál nagyon erősen minden ételcsoportnál).

Speciel én közel állok a vega paleo keto étrendhez, itt még lejjebb lehet menni, a sok zsír miatt (ami olajos mag és kókuszzsír, de ezzel együtt nem drága jóllakni vele, persze nyilván kell más is), hát még, ha az ember keveset eszik (ami sokaknál automatikus, nem éhesek).

Ajánlom a tojást, az olcsó zöldségeket, ezen felül viszont étrend- és ízlésfüggő, mit viszel be. Ha gyümölcsöt akarsz enni, itt az almaszezon, ha elég tömény szénhidrátot, akkor a sok olcsó gabona (a glutént speciel én kerülöm, de a rizs beleférne, ha szénhidrátosan étkeznék), ha fehérjés keményítőt, az olcsó hüvelyesek (ami megint nem minden csoport szerint egészséges, de ha arra telik, azt szereted és ez az étrended legegészségtelenebb pontja, akkor jó vagy szerintem)... A zsírt már írtam, annak elég jó az ár/kalória aránya, csak a flancosabbak esetén nem, de azok nem is arra vannak, hogy mennyiségben együk őket.

Ha magad készíted az ételed, az többnyire sokkal olcsóbb, vagy sokkal jobb. Leginkább mindkettő.

Mást is mozognék, az egész testet meg kell mozgatni. Én tornázom és súlyzózom a túrázás mellett, ha rá tudom venni magam.

2014. okt. 16. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Ó, a 4.nek igaza van, lehet szedni diót, bár mifelénk már kezd vége lenni a szezonnak. Mostanság gombászunk. Aztán lesz csipkebogyó, attól nem lakunk jól, de azért annak is van haszna.

Amikor Budán laktam, akkor is szedtem gyümölcsöt, volt elhagyott gyümölcsös és diófa is itt-ott :)

2014. okt. 16. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudok az előzőkhöz hozzátenni, esetleg javaslom a gerslit. Ugyan a kalóriatartalma nem kevesebb jelentősen a rizsnél, de a glikémiás indexe jóval alacsonyabb, nagyon jók az élettani hatásai, és olcsó is. (fél kiló 200 ft)
2014. okt. 16. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!