Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Tavaly április körül elkezdtem fogyózni és 72 kilóról 64-re fogytam. Ezt olyan napi 1400 kalóriával értem el és mozgással. Azóta viszont nem mozdul a súlyom. Még szeretnék leadni vagy 5 kilót de sehogy sem megy. Napi 1200-1400 kalória körül próbálok enni viszont sokszor úgy érzem éhezek, ezért mikor már elkezdene látszani megörülök és eszek, tehát ugyanott vagyok. Viszont ha ennél többet eszek nem fogyok semmit. Nem szemét kajákat eszek, tehát nem hiszem hogy azzal van gond. Mit csináljak hogy újra beinduljon?

17/L 172 cm

2016. jan. 27. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Mozogj többet.

Érdekes, ha én fogyok, az inkább motivál, bár akkor sem vagyok hajlandó éhezni, de nem is kell. Az alapvetően OK anyagcserémre rádobok 2 naponta teljes testes edzéseket, plusz gyaloglok, nincs gond. Neked lehet, hogy több mozgás is kellene, de akkor ehetsz normálisan.

2016. jan. 27. 21:31
 2/2 Szabi.L ***** válasza:

Néha megemelheted a szénhidrátot. Így felgyorsul az anyagcseréd. Tehát mondjuk hetente 2x egy emelt szénhidrátos nap.

+ mozoghatsz többet. Főképp aerobot.

2016. jan. 28. 16:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!