Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ectomorph vagy mesomorph a...

Ectomorph vagy mesomorph a testalkatom?

Figyelt kérdés

(Képet privátba küldök.)

172cm és 52kg vagyok.

Izmosodni és formásodni szeretnék. Az érdekelne, hogy milyen étrend és edzés lenne nekem a megfelelő az alkatom szerint.

19/l

Ja és pervezek kíméljenek, köszönöm. :)

2016. jan. 22. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Tegnap olvasgattam egy csomót a testalkatokról, szerintem ezt nem lehet megállapítani kép alapján, bár sokat segít... A legtöbb ember egyébként vegyes. Az anyagcsere sebessége fontos jellemző, de azt nem biztos, hogy tudod. Akár hízékony, lassú anyagcseréjű is lehet valaki ilyen számokkal, mert lehet, hogy egyszerűen keveset eszik.

Hogy mennyire fontos a testalkat besorolása, azt már nem tudhatom.

2016. jan. 22. 16:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Rengeteget eszek, zsíros kajából elég sokat de nem hízok. 16 éves korom körül szedtem fel pár kilót, de csak pont annyit hogy már nem nézek ki anorexiásnak. Viszont alakom nem nagyon van...
2016. jan. 22. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha gondolod küldhetsz képet, de étkezésben és edzésben semmi különbség nincs. Protein legyen 2g/tskg környékén (1,8 is elég, nem fog csodát tenni +0,2), zsír legalább 1g/tskg, szénhidrátot meg majd állítod függően attól, hogy miként változol. Nem kell egyből 3-4g-ról indulni, csak mert te inkább ecto vagy, a "fordított diéta" és a lassú hízás kifizetődőbb, jobb, ha megfigyeled, hogy miként reagál a tested.
2016. jan. 22. 16:57
 4/5 Szabi.L ***** válasza:
Küld el, de egyébként sok különbség edzésben és étrendben nincs. Edzéstechnikában lehetnek eltérések adottságoktól függően.
2016. jan. 22. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Ilyen számokkal inkább ectomorph vagy mint mezo.

[link]

ilyesmi lassú tömegelést ajánlanék

2016. jan. 22. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!