Létezhet hogy egy nap 3000 kalóriát égettem el?
Figyelt kérdés
Van egy számlálóm, ami szerint egy nap alatt ennyit égettem el. Egy óra kardioval pluszban. 23 nő, 157 cm 81 kg2016. jan. 20. 05:54
11/15 anonim 

válasza:

Azt kihagytam, hogy ugyebár senki sem tudhatja, mennyit éget el a mozgással. A számláló tévedésének adom a legnagyobb esélyt...
12/15 anonim 

válasza:

A rohadtul dagadt pedig nem ez. Én hasonló értékekkel épphogy kövérnek kezdtem tartani magam, soha be se szóltak és elég távol voltam az igazán kövérektől. De ez igazából mindegy, viszont az öncélú beszólogatásoknak abszolút semmi értelme. Főleg, hogy mit sem tudunk a kérdezőről, de amúgy sem.
13/15 anonim 

válasza:

A valóság akkor is 2000 körül van inkább mint 3, mint említettem én 170/73 kilósan (fiú) nyáron napi 3 óra biciklivel (kb 60-70km) tartottam a súlyom 3000 kalóriával, nehogymár egy túlsúlyos 157 centis nő ugyan ennyi energiát égessen 1 óra sporttal.
14/15 anonim 

válasza:

Valószínűleg, de nem tudhatjuk, 2000 kcallal mozgás nélkül van, aki fogy, hiába nő és alacsony... Van szórás.
Ahogy igenis el lehet égetni sokszáz kcalt óránként, csak kemény. De esély van rá, bár bizonyára csak valami azokhoz képest könnyebb normál mozgást végzett, ami az ő testméretével, izomzatával inkább csak kevés száz kcal.
Hasonlítgatni lehet, de vannak 80 kilós hobbi testépítő férfiak, akik annyival tömegelnek, amennyivel egyes 60 kilós nők szálkásítanak, hasonló aktivitás mellett... :D
15/15 A kérdező kommentje:
Először is, meg sem említettem a mérleget. .. egy szamlalorol van szó ami lépést számlál, kaloria bevitelt, és elégetést. Edzéssel kB 500 kalóriát égettem el, ezt is mutatta. Kettő, tényleg nem vagyok annyira kövér, van mit leadni, de nem okoz gondot egy kis edzés. Nem véletlenül kezdenék bele egy jóval komolyabb életmód váltasnak és mozgásba. ..
2016. jan. 20. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!