Létezhet hogy egy nap 3000 kalóriát égettem el?

ilyen adatokkal elegge sokaig tartana.
En ha futok 5 kilometert, akkor egetek el kabe 500 kaloriat, de en 193 centi vagyok es 105 kilo.

Nemlehet,hogy kiürítetted a beleid és a hólyagod,aztán álltál mérlegere újra? :-D
Enynit akkor égetsz,ha jéghideg időben a szervezetednek melegen kell tartania intenzív mozgás közben egész nap. Vagy mozgás közben. Esetleg bányában dolgozol.

Amúgy roadtul dagadt vagy! :-D
Ekkora súly mellett folyadékpótlás hiányában vízveszteség mellett is lehetsz 1-2 kilóal könyebb anélkül,hogy ürítettél volna WC-be.
A súlydeficit nem adja meg mennyi kalóriát égettél el.
Ha nyomon szeretnéd követni a fogyásod mértékét,akk hetente mérd magad és hagyatkozz jobban a tükörre,mint a mérlegre.
Ha sportolsz izmosabb leszel. Az izom kisebb térfogatú,és nehezebb mint ugyanannyi kg zsír.
Kardio edzés,ami 130 felé viszi a pulzusszámot tatósan.
Van aki futás közben is aerob tartomámnyban mozog,mert már annyira edzett a szervezete. Ilyenkor lehet növelni a gyorsaságot.
Kardio alatt sokan a futást értik. Nos ekkor atúlsújjal futócipő nélkül ne nagyon szaladgálj,mert megjárod. Előbb adj le aztán terheld a lábizületeid. Szóval előbb séta,utána sietés és a csak akkor futás.

Nem lehetetlen, de akkor igen keményen kellett nyomnod, sokkal durvábban, mint a tipikus kardió... S persze az anyagcseréd sem lehet rossz.
Nekem a Te súlyoddal 2300 kcal lehetett a mozgás nélküli kalóriaégetésem (mozgás nem is volt, max. néha kis séta), csak én kicsit magasabb és sokkal idősebb voltam :) Ez átlag fölötti kalóriaégetés, van, akinek még több ilyen számokkal, van, akinek viszont sokkal, sokkal kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!