Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezhet hogy egy nap 3000...

Létezhet hogy egy nap 3000 kalóriát égettem el?

Figyelt kérdés
Van egy számlálóm, ami szerint egy nap alatt ennyit égettem el. Egy óra kardioval pluszban. 23 nő, 157 cm 81 kg
2016. jan. 20. 05:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Lehetetlen, én ennyit szoktam égetni ha napi 3 órát sportolok. 22f 170cm 73kg
2016. jan. 20. 08:52
 2/15 anonim ***** válasza:

ilyen adatokkal elegge sokaig tartana.

En ha futok 5 kilometert, akkor egetek el kabe 500 kaloriat, de en 193 centi vagyok es 105 kilo.

2016. jan. 20. 08:54
 3/15 anonim ***** válasza:
Én 1 óra kardióval szoktam 300-400 kalóriát elégetni. Nem nézted el? Szerintem neked is csak 300 kalóriaégetés volt és nem 3000-.. Azért rengeteget kell sportolni,
2016. jan. 20. 09:41
 4/15 anonim ***** válasza:
De a kérdező egész nap égetett el ennyit, nem az egy óra sportolással. Azt csak azért írta, hogy a létezésen kívül még mozgott is egy órát. Szerintem lehetséges, hiszen az alapanyagcsere elég magas, és az mindenkinél más ugye, simán fogyaszthattál te ennyit.
2016. jan. 20. 10:13
 5/15 anonim ***** válasza:
egy 157 centis nő 81 kilósan (valószínüleg jelentős túlsúllyal) a napi teendői közbe jó ha 1700-1800at eléget, 1 óra sporttal, max 2200at mondanék.
2016. jan. 20. 10:25
 6/15 anonim ***** válasza:
Lehetséges, bár tény, hogy nagyon intenzív fizikai erőkifejtéssel.
2016. jan. 20. 11:06
 7/15 anonim ***** válasza:
#4 és a létezés kilencszer annyi kalóriát égetett, mint az egy óra kardió?
2016. jan. 20. 12:56
 8/15 anonim ***** válasza:

Nemlehet,hogy kiürítetted a beleid és a hólyagod,aztán álltál mérlegere újra? :-D

Enynit akkor égetsz,ha jéghideg időben a szervezetednek melegen kell tartania intenzív mozgás közben egész nap. Vagy mozgás közben. Esetleg bányában dolgozol.

2016. jan. 20. 13:37
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy roadtul dagadt vagy! :-D

Ekkora súly mellett folyadékpótlás hiányában vízveszteség mellett is lehetsz 1-2 kilóal könyebb anélkül,hogy ürítettél volna WC-be.

A súlydeficit nem adja meg mennyi kalóriát égettél el.

Ha nyomon szeretnéd követni a fogyásod mértékét,akk hetente mérd magad és hagyatkozz jobban a tükörre,mint a mérlegre.

Ha sportolsz izmosabb leszel. Az izom kisebb térfogatú,és nehezebb mint ugyanannyi kg zsír.

Kardio edzés,ami 130 felé viszi a pulzusszámot tatósan.

Van aki futás közben is aerob tartomámnyban mozog,mert már annyira edzett a szervezete. Ilyenkor lehet növelni a gyorsaságot.

Kardio alatt sokan a futást értik. Nos ekkor atúlsújjal futócipő nélkül ne nagyon szaladgálj,mert megjárod. Előbb adj le aztán terheld a lábizületeid. Szóval előbb séta,utána sietés és a csak akkor futás.

2016. jan. 20. 13:44
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen, de akkor igen keményen kellett nyomnod, sokkal durvábban, mint a tipikus kardió... S persze az anyagcseréd sem lehet rossz.

Nekem a Te súlyoddal 2300 kcal lehetett a mozgás nélküli kalóriaégetésem (mozgás nem is volt, max. néha kis séta), csak én kicsit magasabb és sokkal idősebb voltam :) Ez átlag fölötti kalóriaégetés, van, akinek még több ilyen számokkal, van, akinek viszont sokkal, sokkal kevesebb.

2016. jan. 20. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!