Egy hónap alatt letudok fogyni 8 kg-ot? Annyi minusz még egészséges? -------->többi lent
170 cm magas vagyok és 87kg!És fiu.
Arra gondoltam hogy naponta 40 percet biciklizek,30percet futok,és 15 percet felülésezet,guggolásozok.
Nem találok a neten sehol konkrét étrendet hogy mit lehet enni.Arra gondolok hogy meg van adva hogy .Hétfön: reggeli:.... , ebéd:...,Vacsora:....,
Ugyan igy folytatva sor egészen egy hétig vagy 2 ig.
Valaki tudna küldeni egy heti, vagy 2 heti konkrét étrendet?
Válaszokat előre is kössz mindenkinek!:))
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__44..
találtam egy ilyet is.
ez sem hangzik rosszul.:)
2. válaszoló!
Mennyit fogytál evvel a diétás étrenddel amit leírtál?
Lehet ugy is alkalmazni hogy 2 szer 2 hétig?
:)
Fogalmatok sincs róla, hogyan lehet fogyni.
Ami tilos: fehér lisztes és cukros dolgok.
Minden mást lehet, normális mértékben. (Nem dupla adagot benyomni.) Kenyeret pedig csak teljes kiőrlésűt és csak reggel.
Toastot sem. Attól, hogy vékony és éhes maradsz, attól még hízlal. Attól, hogy nem eszel hozzá semmit, még hízlal, mert nem a sonka és a paprika-paradicsom hízlal a szendvicsben, hanem a kenyér.
Ebédre meg vacsorára bármilyen húst lehet bármilyen párolt zöldséggel vagy salátával. Kerülendő a rizs és a krumpli.
Ennyi.
20:18 Vicces vagy, de azért ez nem pont így van. Én pl tökéletesen betartom amit leírtál, mindenféle szenvedés meg lemondások nélkül, mert én egész életemben így éltem, számomra ez a természetes és, hogy őszinte legyek van súlyfeleslegem, pedig egészséges vagyok, semmilyen betegségem nincs amire visszavezethető lenne...
Szóval szerintem inkább ne oszt az észt, hanem maradj csendben. Mindenki úgy fogy ahogyan neki ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!