Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hónap alatt letudok...

Egy hónap alatt letudok fogyni 8 kg-ot? Annyi minusz még egészséges? -------->többi lent

Figyelt kérdés

170 cm magas vagyok és 87kg!És fiu.

Arra gondoltam hogy naponta 40 percet biciklizek,30percet futok,és 15 percet felülésezet,guggolásozok.

Nem találok a neten sehol konkrét étrendet hogy mit lehet enni.Arra gondolok hogy meg van adva hogy .Hétfön: reggeli:.... , ebéd:...,Vacsora:....,

Ugyan igy folytatva sor egészen egy hétig vagy 2 ig.

Valaki tudna küldeni egy heti, vagy 2 heti konkrét étrendet?

Válaszokat előre is kössz mindenkinek!:))

2010. márc. 27. 16:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem fogod túlterhelni magad?

Egyhónap alatt nem fog lemenni 8 kg, ha mégis, akkor azt egészségileg is megszenveded és nem leszel vmi szép látvány. Dietetikailag havi fél/egy kg a norma.

2010. márc. 27. 17:07
 2/15 A kérdező kommentje:

megelégedek az 5-6 kilo val is.

Csak ÉTREND kéne.

2010. márc. 27. 17:12
 3/15 anonim ***** válasza:

Én most ezt a diétát csinálom. Sport nélkül is fogyok tőle. Igen hatásos eddig. Hétfőn kezdtem és pont a félúton járok a kívánt testsúlyomhoz (pedig itt-ott néha csalok). Két hétig kell csinálni, szóval meg kell ismételni a hetet.

1. nap

Reggeli: feketekávé

Ebéd: kevés rántással készült spenót két kemény tojással

Vacsora: roston sült vagy főtt marhaszelet főtt zellerrel és zöldsalátával

2. nap

Reggeli: kávé zsírszegény tejjel és egy magos kifli

Ebéd: roston sült vagy főtt marhaszelet, zöldsalátával, gyümölcs (kompótot nem ehetünk)

Vacsora: sovány sonka bármilyen mennyiségben

3. nap

Reggeli: tejeskávé zsírszegény tejjel és egy zsemlével

Ebéd: egy kemény tojás, zöldsaláta, paradicsom

Vacsora: 10 dkg sonka zöldsalátával

4. nap

Reggeli: feketekávé és egy zsemle

Ebéd: kemény tojás, 15 dkg sovány sajt, párolt vagy nyers sárgarépa

Vacsora: natúr joghurt vagy kefir gyümölccsel

5. nap

Reggeli: kávé zsírszegény tejjel, reszelt sárgarépa citrommal

Ebéd: párolt hal paradicsommal

Vacsora: roston sült vagy főtt marhaszelet zöldsalátával

6. nap

Reggeli: kávé egy zsemlével

Ebéd: akár egy egész grillcsirke zöldsalátával

Vacsora: két kemény tojás sárgarépával

7. nap

Reggeli: citromos tea

Ebéd: roston sült vagy főtt marhaszelet gyümölccsel

Vacsora: bármilyen mennyiségben ehetünk bármit, kivéve a tiltott dolgokat

2010. márc. 27. 17:24
 4/15 anonim ***** válasza:

Második vagyok megint

Az elsőt kijavítanám mert igen nagy hülyeséget írt.

Dietetikailag HETI 1 kg a normális. Mert elvileg visszahízod ha nem tartod. De ha odafigyelsz nem lesz gond. Nem beszélve arról, hogy amit beszúrtam nem egy megterhelő diéta és igen jó méregtelenítő.

2010. márc. 27. 17:26
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem kávézom.

ÉS az nem baj ha azt kihagyom?

2010. márc. 27. 17:29
 6/15 A kérdező kommentje:
És köszi szépen:))
2010. márc. 27. 17:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Én is kihagytam a kávét, mert nekem sem szokásom és nem szeretnék pont a diéta miatt rászokni. Teával vagy gyümölcslével helyettesítettem :)

Második voltam

2010. márc. 27. 17:31
 8/15 A kérdező kommentje:

Oké.

Akkor én zöld teával pótolom:)

2010. márc. 27. 17:32
 9/15 A kérdező kommentje:

étrend :

nap / reggeli / ebed / vacsora

hetfo/2db kocka sajt 5 dkg parizsi,3dl tej / 1db zsemle.1 fott virsli,2db alma./2szelet piritos, 1db banan

kedd/2db trapista sajt, 3dl tea, 2db piritos./20dkg hal, krumpli salata / 1db zsmele,1db kefir,1db fott tojas

szerda/2db tukortojas,2db piritos,1db paradicsom/ 20dkg zoldseg, 5dkg reszelt sajt/5dkg pulykasonka,2db alma 3dl tej.

csutortok/2db ftt virlsi, 2 db piritos,2dl tej./20dkg parolt csirke 1 aag gyors rizs/ 2db alma

pentek/2db kockasajt 5 dkg gepsonka, 3dl tej/ 3db tojasbol rantotta 1 db paradicsom/ 1db zsemle 1 db kefir 1 db alma

szombat/1db fott tojas 5 dkg parizsi 2db piritos/ 20dkg marhahus krumplisalata/ 3 dl tej 1 db alma

vasarnap/2 fott virsli 1 db paprika 1db zsemle/ husleves uresen 20 dkg csirke roston zoldsegkorettel / a heti vascora barmelyike.

erről az étrendről mit gondolsz? milyen lehet?

2010. márc. 27. 17:33
 10/15 anonim ***** válasza:

Több benne a zsír és a szénhidrát ami nem igen segíti a fogyást, ellenben kevés a mennyiség amitől meg csak éhes leszel.

Hát végülis meg lehet próbálni, mert ki tudja. Egy hónap alatt akarsz lefogyni és most van két db két hetes diétád :)

2010. márc. 27. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!