Egy hónap alatt letudok fogyni 8 kg-ot? Annyi minusz még egészséges? -------->többi lent
170 cm magas vagyok és 87kg!És fiu.
Arra gondoltam hogy naponta 40 percet biciklizek,30percet futok,és 15 percet felülésezet,guggolásozok.
Nem találok a neten sehol konkrét étrendet hogy mit lehet enni.Arra gondolok hogy meg van adva hogy .Hétfön: reggeli:.... , ebéd:...,Vacsora:....,
Ugyan igy folytatva sor egészen egy hétig vagy 2 ig.
Valaki tudna küldeni egy heti, vagy 2 heti konkrét étrendet?
Válaszokat előre is kössz mindenkinek!:))
Nem fogod túlterhelni magad?
Egyhónap alatt nem fog lemenni 8 kg, ha mégis, akkor azt egészségileg is megszenveded és nem leszel vmi szép látvány. Dietetikailag havi fél/egy kg a norma.
megelégedek az 5-6 kilo val is.
Csak ÉTREND kéne.
Én most ezt a diétát csinálom. Sport nélkül is fogyok tőle. Igen hatásos eddig. Hétfőn kezdtem és pont a félúton járok a kívánt testsúlyomhoz (pedig itt-ott néha csalok). Két hétig kell csinálni, szóval meg kell ismételni a hetet.
1. nap
Reggeli: feketekávé
Ebéd: kevés rántással készült spenót két kemény tojással
Vacsora: roston sült vagy főtt marhaszelet főtt zellerrel és zöldsalátával
2. nap
Reggeli: kávé zsírszegény tejjel és egy magos kifli
Ebéd: roston sült vagy főtt marhaszelet, zöldsalátával, gyümölcs (kompótot nem ehetünk)
Vacsora: sovány sonka bármilyen mennyiségben
3. nap
Reggeli: tejeskávé zsírszegény tejjel és egy zsemlével
Ebéd: egy kemény tojás, zöldsaláta, paradicsom
Vacsora: 10 dkg sonka zöldsalátával
4. nap
Reggeli: feketekávé és egy zsemle
Ebéd: kemény tojás, 15 dkg sovány sajt, párolt vagy nyers sárgarépa
Vacsora: natúr joghurt vagy kefir gyümölccsel
5. nap
Reggeli: kávé zsírszegény tejjel, reszelt sárgarépa citrommal
Ebéd: párolt hal paradicsommal
Vacsora: roston sült vagy főtt marhaszelet zöldsalátával
6. nap
Reggeli: kávé egy zsemlével
Ebéd: akár egy egész grillcsirke zöldsalátával
Vacsora: két kemény tojás sárgarépával
7. nap
Reggeli: citromos tea
Ebéd: roston sült vagy főtt marhaszelet gyümölccsel
Vacsora: bármilyen mennyiségben ehetünk bármit, kivéve a tiltott dolgokat
Második vagyok megint
Az elsőt kijavítanám mert igen nagy hülyeséget írt.
Dietetikailag HETI 1 kg a normális. Mert elvileg visszahízod ha nem tartod. De ha odafigyelsz nem lesz gond. Nem beszélve arról, hogy amit beszúrtam nem egy megterhelő diéta és igen jó méregtelenítő.
Nem kávézom.
ÉS az nem baj ha azt kihagyom?
Én is kihagytam a kávét, mert nekem sem szokásom és nem szeretnék pont a diéta miatt rászokni. Teával vagy gyümölcslével helyettesítettem :)
Második voltam
Oké.
Akkor én zöld teával pótolom:)
étrend :
nap / reggeli / ebed / vacsora
hetfo/2db kocka sajt 5 dkg parizsi,3dl tej / 1db zsemle.1 fott virsli,2db alma./2szelet piritos, 1db banan
kedd/2db trapista sajt, 3dl tea, 2db piritos./20dkg hal, krumpli salata / 1db zsmele,1db kefir,1db fott tojas
szerda/2db tukortojas,2db piritos,1db paradicsom/ 20dkg zoldseg, 5dkg reszelt sajt/5dkg pulykasonka,2db alma 3dl tej.
csutortok/2db ftt virlsi, 2 db piritos,2dl tej./20dkg parolt csirke 1 aag gyors rizs/ 2db alma
pentek/2db kockasajt 5 dkg gepsonka, 3dl tej/ 3db tojasbol rantotta 1 db paradicsom/ 1db zsemle 1 db kefir 1 db alma
szombat/1db fott tojas 5 dkg parizsi 2db piritos/ 20dkg marhahus krumplisalata/ 3 dl tej 1 db alma
vasarnap/2 fott virsli 1 db paprika 1db zsemle/ husleves uresen 20 dkg csirke roston zoldsegkorettel / a heti vascora barmelyike.
erről az étrendről mit gondolsz? milyen lehet?
Több benne a zsír és a szénhidrát ami nem igen segíti a fogyást, ellenben kevés a mennyiség amitől meg csak éhes leszel.
Hát végülis meg lehet próbálni, mert ki tudja. Egy hónap alatt akarsz lefogyni és most van két db két hetes diétád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!