Milyen hatásos fogyókúrával, és mozgással tudnék fogyni?
Már annyi mindent próbáltam, és mostanság nincs semmi kitartásom, semmilyen diétához!A méreteim 178cm magas,75kg vok, és 27éves....Csak olyan válaszokat várok amik használható, és hatásos módszerek....
Köszi
Szia! én csak a saját tapasztalatomat tudom neked leírni, remélem segít valamit: én úgy fogytam kb. 1 év alatt 15 kg-ot, hogy mindenből kevesebbet ettem, próbáltam a kenyeret és a péksütiket mellőzni(abonettet ettem helyette), a köreteket elhagytam vagy helyette salátát ettem, sütiket és édességet pedig csak nagyon ritkán ettem.Ja és este 6 után már nem ettem semmit vagy ha nagyon éhes voltam akkor egy almát, és természetesen sok vizet ittam(iszok)kb. 3,5-4 litert. Emellett igazából nem sportoltam rendszeresen.
Remélem tudtam segíteni.
sok sikert!
19/L

Elsőhöz hasonlóan fogytam én is.
Én reggelire meghagytam a kenyeret,(barna,rozs,korpás)
Naponta ötször ettem keveset.Nincs tészta, cukor csak ritkán.13 kilót fogytam 7 hónap alatt.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!