Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki diétázik mit eszik reggelire?

Aki diétázik mit eszik reggelire?

Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 18:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
valaki azt mondja, hogy a tejjel sem lehetne, hanem csak vízzel a zabkását, de úgy nem íztelen?
2016. jan. 15. 19:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Miert ne lehetne tejjel???
2016. jan. 15. 19:35
 13/19 anonim ***** válasza:
A tej valóban nem szerencsés, úgy sosem próbáltam. Vízzel is jó, ha valamivel ízesíted (én speciel utálom a zabízt, de aki szereti, annak jó lehet akár simán is, nem tudom), kakaó, gyümölcs, kókusz...
2016. jan. 15. 21:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Nagyon finom a zabkása vízzel , én úgy szoktam hogy 100g zabpehelyhez 3,5dl vizet teszek hozzá és egy csipet sót abban főzöm 15 percig , utána 1dl tejet adok hozzá ( vagy mandulás/kókuszos tejet ) a végén 100g fagyasztott meggyet felolvasztok , elkeverem 1 vaníliáscukorral és 1 tk fahéjjal és azt keverem bele vagy 1ek kakaóport és édesítőt vagy 1 sor olvasztott csokit .
2016. jan. 15. 22:52
 15/19 anonim ***** válasza:

A 'klasszikus' diétás reggeli az a zabpehely + fehérjepor kombó. A zabpehely alacsony glikémiás indexű szénhidrát forrás, ezért tökéletes reggelire. Ennél célszerűbb reggeli nincs. Ha nem akarsz turmixozni, akkor szintén zab + valami más fehérjeforrás (rántotta tojásfehérjéből).

A piritós szerintem oltári nagy hülyeség. Ugyanaz mint ha kenyeret ennél, márpedig a fehér liszt minden csak nem jó diéta alatt. Mi is a pirítós? Igazából mesterségesen kiszárított kenyér. Vagyis ugyanaz a kalóriatartalma mint egy szelet kenyérnek csak nincs benne víz.... Gyümölcsöt megint nem erőltetném diéta alatt.

2016. jan. 16. 00:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Utolsó: kösz, hogy elmagyaráztad mi a pirótós, eddig foggalmam se volt róla... XD

Pedig semmi baj azzal, ha az ember reggelire diéta alatt pirítóst eszik, FEHÉRKENYÉRBŐL. Nem kell az ízetlen teljeskiőrlésű dolgokon élni... Mondjuk en ismerek olyat, aki kifejezetten a teljeskiorlesut szereti, szoval izles kerdese is. Ugyan ez a helyzet a gyümölccsel. Ha az embert laktatja a gyümölcs (ez is egyénfüggő) akkor nyugodtan ehet azt reggelire. Fehérjeporos vízbe zabpelyhet pedig akkor egyen az ember ha testépítő, ha csak egy kis zsírt akar ledobni, felesleges mindenről lemondania... Ha valaki sportol, akkor pedig egyenesen elengedhetetlen, hogy bevigyen gyors szénhidrátokat is. Amúgy leírom, hogy a tavaszi diétán mit szoktam reggelizni... 2 kontaktgrilles melegszendvics (jól megpakolva) 2 banán, 1 pohár kakaó, tejjel, cukorral... Minden nap ezt, vagy hasonlót... És heti 1-1.5 kg-t fogyok vele... Szóval nem kell össze-vissza beszélni :)

2016. jan. 16. 08:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Jól van, nem vitatkozok. Máshogy látjuk, nincs ezzel baj. Szerintem a gyümölcscukornak és a fehér lisztnek semmi keresnivalója az étrendben. Meg pl. a napraforgóolajnak sem.

És azért azt tudjuk mind a ketten, hogy a súlyvesztés nem egyenlő a fogyással, igaz?

2016. jan. 16. 09:00
 18/19 anonim ***** válasza:

En sok gyumolcsot eszek a teli idoszakban, nem dietazom, de a sulyomat probalom tartani. bar fogyni sem artana. es gyumolccsel kezdem es zarom a napot ! ...

en nem tudom a ti szervezetetek hogy birja, vagyis az enyem pont azert birja es most fent tudok lenni, mert sok citromot eszek.

2016. jan. 19. 01:46
 19/19 anonim ***** válasza:

A citrom engem is élénkít, de nélküle is megvagyok.

Viszont elég drasztikus gondolatnak tartom, hogy ha az ember fogyni akar, akkor akár évekig kerülje a gyümölcsöt... Nekem eszembe se jutna az ilyesmi, túl durván rontaná az életminőségemet. Kedvelem a gyümölcsöt. S nálam még zavarja is a fogyást, mert bár esetemben csak a kalóriabevitel számít adott aktivitás esetén, a gyümölcstől éhes leszek, s többszáz kcal pluszra számíthatok aznap, ha nem minimális mennyiségben eszem. De egy picivel semmi baj, sőt. Másoknak pedig még jó is a többé-kevésbé sok gyümölcs. Akit akadályoz, az ne egyen belőle sokat, ennyi.

2016. jan. 19. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!