Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggelire mit egyek kenyér...

Reggelire mit egyek kenyér helyett?

Figyelt kérdés
Valami olyanra gondoltam ami azért nem kerül havonta nagyobb összegbe. Miket tudnátok javasolni?
2016. jan. 15. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi baj van 3 szelet toast kenyérrel?
2016. jan. 15. 15:35
 2/5 A kérdező kommentje:
én sima fehér kenyeret ettem eddig
2016. jan. 15. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi a többi része. Én többnyire zöldséget eszem kenyér "helyett" (de sose voltam kenyeres, reggel pedig nem eszem, de ez mindegy), a kalóriákat könnyű zsírral pótolnom, a párom pedig fehér rizsre cserélte, ami ugyanúgy gyors ch, de legalább több benne a víz s nem gluténes :D De persze kenyérrel is lehet fogyni, max. sokunknak nehezebb és nem mindenki tartja egészségesnek sem. A fehér pláne gyors felszívódású, bár a hozzáevett dolgok ezt befolyásolhatják valamelyest. De tipikusan nem célszerű fogyáskor, az tény.
2016. jan. 15. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
S persze simán ehetsz olyan reggelit, aminek semmi köze a kenyérhez. Egyesek zabot esznek vagy túrót vagy tojást (bár azt nem mindenki tudja megenni magában, egyébként meglepően jó egy kis zabbal)... Sok s főleg gyors szénhidrátot nem ajánlok reggel, akkor rossz az inzulinérzékenység, de ez sem zavar mindenkit...
2016. jan. 15. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ugyanúgy eszem kenyeret, csak teljes kiőrlésűt. Képtelen vagyok reggelire mást enni, nagyon gyakran van hányingerem.

Próbáltam joghurtot zabpehellyel, de ki is hánytam, így inkább maradok a reggeli zöldségkrémes kenyeremnél.

2016. jan. 15. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!