Mit egyek reggelire, uzsira a megszokott kenyér helyett?
Igazából eddig mindent magamba tömtem, egész nap ettem. De leálltam. Nem eszem már kenyeret, cukrot, sem nasikat. Eddig napi 4-5000kalóriát ettem, most 1600 a max, de sokszor ennyi sincs.
Viszont nem tudom, mit egyek kenyér helyett. 11kg-tól már megszabadultam, de állandóan éhes vagyok.
Először is gratulálok a nagy sikeredhez! Mennyi idő alatt sikerült?
Nekem is vannak ilyen jellegű problémáim, de én nem tudom megállni h ne egyek nasit.:(
4-5 ezer kcal? jézusom ez durva! Az optimális egy felnőtt nő számára napi 2ezer kcal. Az 1600 már kevés!!!!
Fehér kenyeret ettél anno? Ha igen akk azért voltál annyira éhes, ugyanis az nem telít el annyira...ink válaszd a teljes kiőrlésű változatot!
Reggelire a rántottát, omlettet, tükörtojást, körözöttett eheted kenyér nélkül is, én is azt csinálom és hidd el nem leszel éhes. Tízóraira meg joghurtot egyél (az nagyon fontos a baktériumok miatt most tanultok bioszból) vagy friss gyümölcsöt mondjuk. :)
Köszi a válaszokat! Igazából 45 nap alatt, mert sokszor elfelejtettem enni, meg komoly fizikai munkát végeztem. De előtte 8 hónap alatt 40-et dobtam le. Csak valahogy ott elfáradtam, 12 visszajött, de most nem adom fel. 4 gyerek után most az esküvőmre készülök, addigra el akarom érni, hogy még 20kg lemenjen.
Igen, fehér kenyeret. Nem is igazán az hiányzik, csak olyan ehetnékem van.
Köszi a tanácsokat! Imádom a nyers karalábét, paprikát, répát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!