Hogyan vegyem rá őket, hogy legalább egyszer megkóstoljuk a teljes kiőrlésű kenyeret?
Most egy üzletláncban le van árazva a teljes kiőrlésű kenyér, már két éve nem ettem kenyeret, de azt hallottam, hogy az ilyen típusú kevésbé hízlal. Igazából azért kellene elsősorban, hogy a húsvéti szendvicset én is meg tudjam csinálni magamnak, és ne legyen belőle cirkusz, hogy nem eszem meg a fehér kenyeret. (Nyárra lapos hasra gyúrok, és már szépen alakul, remélem sikerülni is fog. :)
A gond az, hogy állandóan azzal jönnek, hogy ez semmivel sem jobb mint a sima kenyér, ugyanúgy hízlal, mert ugyanannyi kcal van benne. Ha most vennék egyet, hogy kellene tárolni, hogy elálljon húsvétig? Meg mivel győzzem meg őket, hogy legalább most az egyszer vegyünk egyet, főleg ha már le van árazva? Vagy nekik van igazuk, és fogjam be a szám, és ne hisztizzek mert a teljes kíőrlésű kenyérből készült szendvics ugyanolyan mint a fehér kenyérből készült? (Kezdem utálni az ilyen zabálós ünnepeket...:(
Igaz, hogy ugyanakkora mennyiség ugyanannyira hízlal minden típusú kenyérből, de a teljes kiörl. egészségesebb, és kevesebbet eszel belőle, annyival hízlal kevésbé.
Viszont az is csak frissen finom, egy hétig tárolni nem lehet.
Egyébként én egyszerűen vittem a szüleimnek egy ilyen kenyeret. Apukám egy hétig ette, mert anyukám nem akarta, kidobni meg nem akarták. Hét végére apukám rájött, hogy lazább lett rajta a nadrág, és teljesen rákapott. A vége az lett, hogy már mindketten ilyet esznek, pedig korábban csak fehér kenyeret voltak hajlandók enni.
Ezt én sem értem, elég idióta családi felfogás, hogy könyörögnöd kell, hogy kipróbáljatok egy ételt... Egy normálisan működő családban a család minden tagjára gondolnak. Szerintem a szüleidnek igencsak elkéne gondolkozniuk azon, hogy mennyire harmonikus a család, ha ide kell feljárnod sírni, mert egy szaros kenyeret nem kóstolhatsz meg...
Mi már a 6 éves kisgyerektől is megkérdezzük, hogy mit javasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!