Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá őket, hogy...

Hogyan vegyem rá őket, hogy legalább egyszer megkóstoljuk a teljes kiőrlésű kenyeret?

Figyelt kérdés

Most egy üzletláncban le van árazva a teljes kiőrlésű kenyér, már két éve nem ettem kenyeret, de azt hallottam, hogy az ilyen típusú kevésbé hízlal. Igazából azért kellene elsősorban, hogy a húsvéti szendvicset én is meg tudjam csinálni magamnak, és ne legyen belőle cirkusz, hogy nem eszem meg a fehér kenyeret. (Nyárra lapos hasra gyúrok, és már szépen alakul, remélem sikerülni is fog. :)

A gond az, hogy állandóan azzal jönnek, hogy ez semmivel sem jobb mint a sima kenyér, ugyanúgy hízlal, mert ugyanannyi kcal van benne. Ha most vennék egyet, hogy kellene tárolni, hogy elálljon húsvétig? Meg mivel győzzem meg őket, hogy legalább most az egyszer vegyünk egyet, főleg ha már le van árazva? Vagy nekik van igazuk, és fogjam be a szám, és ne hisztizzek mert a teljes kíőrlésű kenyérből készült szendvics ugyanolyan mint a fehér kenyérből készült? (Kezdem utálni az ilyen zabálós ünnepeket...:(

2010. márc. 27. 06:22
1 2
 1/14 Krisz85 ***** válasza:
60%

nincs hÍzlaló, vagy nem hÍzlaló étel, alacsony és magas GI jű étel van, nézz utána neten hogy mi ez, most nem Írom le,

A teljes kiörlésű kenyér rosttartalma sokkal jobb, zsÍtartalma sem ártalmas, és sokkal jobban hasznosul mint a sz*rrá őrölt, agyonsózott fehér kenyér, ezért jobb.

Azért nem hÍzlal annyira, mert a vércukorszinted nem viszi fel annyira, bár ez sem igaz, mert a telj. kiörlésű kenyér is felviszi, de az okok amiket leÍrtam teszik jobbá a barna kenyeret a fehérnél.

Diétázz és sport, akkor lesz lapos hasad, sőt még kockás is leszl.

2010. márc. 27. 06:40
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

A teljes kiőrlésű kenyér is ugyan úgy hizlal, mint a fehér ha ugyan akkora mennyiséget fogyasztasz belőle.

Amúgy bocsi a kérdésért, de ti tényleg ennyire szegények vagytok? :(

2010. márc. 27. 07:38
 3/14 anonim ***** válasza:
53%

A zsebpénzedből veszel húsvét előtt egy teljes kiőrlésűt és probléma megoldva. Addig nem áll el, előtte vedd meg, azért annyira nem drága, hogy egyszer ne lehetne megvenni még nem akciósan is. Ez tényleg hiszti amit csinálsz.... Amúgy pedig ha egy húsvéti szendvicset eszel fehér kenyérből, akkor sem fogsz belehalni, nem kell egy kilót felfalnod.

Hány éves vagy?

2010. márc. 27. 07:41
 4/14 maundrel ***** válasza:
100%
én meg sem próbálom rávenni a szüleimet hogy teljes kiőrlésű kenyeret egyenek. én úgy oldom meg hogy megveszem magamnak (általában mindig találok akciósat) és én azt eszem, a szüleim meg a fehér kenyeret. ennyi.
2010. márc. 27. 07:46
 5/14 anonim ***** válasza:

NEm biztos, hogy jobb lenne, mert a teljes kiörlésütül rengetegen csak hasnemést kapnak, meg nagyon erösen felfújja öket, de kipróbálni lehet. Ha egy kenyér sok egyszerre, akkor felszeletelve le lehet fagyasztani és szükség szerin kiolvasztani.

A családodat nem akard meggyözni, mindenkinek joga van azt enni, amit akar.

Az egyik válaszolónak: szerintem azért akar a kérdezö akcióban venni, mert kipróbálni (és esetleg kidobni) igy is jó, ha meg tetszik, akkor utána lehet normál áron is venni.

2010. márc. 27. 08:13
 6/14 anonim ***** válasza:
ha csak a fogyás bajod, én fogytam már 20 kg-t, de ettem közben édességet, meg kenyeret is.....nem is jön visza
2010. márc. 27. 08:55
 7/14 anonim ***** válasza:
33%
Tényleg hiszti amit csinálsz... Ez a jó a kamaszkorban, hogy a gyerek mindenből akkora problémát gyárt, mintha a világháború készülne kitörni és közben igazából nincs semmi baja.
2010. márc. 27. 09:00
 8/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van belátom túlkomplikáltam a dolgot, úgy sem eszem kenyeret az év többi napján, megeszek egy szendvicsete és kész. Előtte úgyis ott a nagypéntek, amikor böjtölünk. :)Majd húsvét után visszafogom magam kaja szempontjából, és többet fogok futni. Köszönöm a válaszokat, de a többiek véleményét is szívesen várom!
2010. márc. 27. 10:51
 9/14 A kérdező kommentje:
Kicsit félreérhetően fogalmaztam. A szüleimet nem akarom "átállítani", nem ez a célom, csak egyszer akarnám kipróbálni, hogy milyen. Eszem ágaban sincs, hogy ők is ezt egyék, ha nem akarják, csak kíváncsi voltam milyen az a híres teljes kiőrlésű kenyér, de végülis mindegy.
2010. márc. 27. 10:54
 10/14 Krisz85 ***** válasza:
37%
Gratula a sok értelmi fogyatékosnak aki lepontozta az amúgy szakszerű és valós ismereteken alapuló kommentemet, gratula idióták.
2010. márc. 27. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!