Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítene valaki? ez így jó lesz?

Segítene valaki? ez így jó lesz?

Figyelt kérdés
a problémám a következő : elsődleges cél hogy lefogyjak, 10-20 kilót szeretnék fogyni,mindenhonnan kéne fogynom de leginkább csípő és derékból. utána meg izmosodni formásodni szeretnék. anyagi helyzet miatt nem tehetem meg hogy zöldségeket meg fogyókúrás kajákat eszek. ezért arra gondoltam hogy sok vizet izom, napi 4-5 kis adag kaja,(ezzel már csökkentem az adagok számát is) mellette kardio és erősítő edzések, ha lesz rá anyagi keret akkor fehérjeturmix is. így érhetek el eredményt? mennyi idő után?
2016. jan. 14. 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy nincs pénzed fejeskáposztára, másra meg igen, bocs. Tudom, mi a nyomor s azt is, hogy a szezonális zöldségek a legolcsóbb ételek közé tartoznak, még ár/kalóriát is számoltam és az se rossz. Ugyanez van pl. a kókuszzsírral, igencsak olcsó kalória. De sok ilyen van.

Természetesen rengeteg más tápanyag is kell, pl. fehérje, felesleges a por (de ha valakinek az kényelmes, egye/igya, nem gond, csak be lehet vinni normálisan étellel is), de a fehérje alap, egyszerűen nem működünk fehérhiányban, csak addig, amíg tud a test izmot bontani gond nélkül.

Amúgy jó, amiket írsz, csak legyen jó az étrend.

2016. jan. 14. 18:26
 2/10 A kérdező kommentje:
nem, nincs pénzem fogyis kajákra. Párommal élek, nincs munkahelyem, és ő kifejezetten nem fogyókúrás kajákon él...pizza,kóla chips. gyorskajákat eszik. nem eszi meg a zöldséget gyümölcsöt zabkását főzelékeket, egyszerűen semmi olyat amit én ehetnék. és az ő fizetése arra sem elég hogy egy hónapig egyáltalán megéljünk, nemhogy nekem külön vesz majd kaját. hát ez az oka...remélem így már érthető
2016. jan. 14. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem 30 kilót kell leadnom amiből eddig leadtam 14 kilót.

Én a kalóriabázis. hu segítségével fogytam le.

Amit egyáltalán nem eszek az a kenyér, pékáruk, cukor.

De minden mást eszek. Ma pl: spagetti volt az ebédem és az lesz a vacsorám is.

A lényeg, hogy annyi kalóriát egyél amennyit a program megad, és figyeld, hogy megfelelő legyen a fehérje, zsír, és szénhidrát mennyiséged.

Nem éhezem, és mellette sportolok.

Az viszont tény, hogy étrendem nagy részét csirkemell, lazac, hal, rizs, és zöldségek teszik ki.

2016. jan. 14. 18:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Aha. Tehát pizzára, kólára, chipsre van pénzetek, de zöldségekre nincs...

Ez már kimondottan butaság, ha a pasid akadályoz abban, hogy egészségesen élj, akkor érdemes elgondolkozni azon, hogy vele akarod-e leélni az életed, mert jó nagy here lehet ilyen felfogással.

2016. jan. 14. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát, elég sok pénze lehet ételre, jóval több, mint nekem s én egészséges, jó, valódi ételeket eszem...

Ha chipset vesz neked, az mitől olcsóbb, mintha káposztát? Azt értem, ha nem logikusan gondolkodik, de jutni jutna rá, még jobban is járna anyagilag, ha normálisan ennél, nem túlárazott rágcsákat.

Én beszélnék vele, ha nem egy rabtartó, aki kólával töm és magasról tesz rád, akkor van lehetőség. Ha nem, akkor én menekülnék.

2016. jan. 14. 19:10
 6/10 A kérdező kommentje:
nem nekem vesz külön chipset, hanem minden közös...és nincs rá anyagi keret hogy különféléket főzzek, magamnak vmi főzeléket, neki meg mondjuk rizst. egyfélét csinálok és azt ketten esszük, de ha én csak főzeléket csinálok akk inkább éhen hal de nem eszi meg. nem is ez a lényeg, kérdésemre válaszoljatok légyszives...a másik én nem mondhatom meg neki hogy mire költse a pénzét, amit vesz azt esszük.
2016. jan. 14. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:
szerezz munkát
2016. jan. 14. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Értem, hogy nem neked vesz különm chipset, de ha te eszed meg, akkor technikauilag chipset vesz végeredményben neked s helyette olcsóbb és jobb lenne mást. Normális ember ezt megértené, de ha nincs pénzed és hozzá vagy kötve egy nem annyira normálishoz, az sajna áldozatokkal jár.

Rizst simán ehetsz, miért ne? Attól még le tudsz fogyni. Nem a legideálisabb mindenkinek (a páromnak az, ő azzal fogy, ráadásul csokis és mazsolás rizsekkel), de fogyni akkor is lehet vele. Kalóriadeficit kérdése.

Próbáld megtenni, amit tudsz. Ha elég étel van, s meg tudod enni úgy, koncentrálj a szerinted jobb részre, ha van olyan.

Messze a legjobbnak én a beszélgetést tartom, hogy ugyan már hadd vegyél 150 forintért káposztát, különben háromszor annyi értékben iszol kólát és még rondább és morcibb is leszel... Na jó, a fenyegetőzés nem jó, bár ezt én sima önkifejezésnek és tényközlésnek nevezném.

Egyszerűen irreális számomra, hogy pár forintnyi zöldséget sem kapsz, ez igenis egyfajta terror... Brrr.

2016. jan. 14. 23:28
 9/10 A kérdező kommentje:
jártunk már úgy is hogy elkezdtem , volt is fogyis kaja, csak pár hét múlva elfogyott a pénz, neki külön kellett venni kólát pizzát ilyeneket, és nem maradt fogyis kajára....akkor meg nincs értelme elkezdeni se, tudom hogy elfogyna a pénz és újra át kéne állnom a pizzára...nem terror ez, csak úgy olcsóbban jövünk ki ha azt eszem amit ő, mert ő nem fogja azt enni amit én...és arra h engem külön etessen nincs pénz, azt eszem amit ő..érthető? annyit tok tenni h kóla helyett vizet iszom...meg néha tud venni nekem halat, zöldségeket ilyeneket. de ha nem tudunk folyamatosan venni fogyis kaját úgy nincs sok értelme.
2016. jan. 14. 23:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem érthető, mivel ha te túlárazott dolgok helyett olcsóbb, jobb ételt eszel, akkor több pénz marad...

Azért az se jó, hogy ő nem akar kicsit sem változtatni, neki sem egészséges ez így. Én egy szintig tolerálom a másik étkezési szokásait, de azért egy határon túl nem állnám meg, persze megértem, hogy mivel övé a pénz s talán a személyisége, az ételhez való hozzáállása is olyan, nem enged beleszólni kicsit sem.

Kólát semmiképpen ne igyál, s ha tényleg nem tudsz mást tenni, akkor ez van, ne egyél nagyon sokat, mozogj, fogynod mindenképpen kell tudnod, csak bizonyára nehezebb lesz, mintha az étrended is rendben lenne.

2016. jan. 14. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!