Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Júliusban lesz az esküvőnk....

Júliusban lesz az esküvőnk. Szeretnénk rendbe hozni addig magunkat. Milyen diétát javasoltok?

Figyelt kérdés
Nem könnyű mert párom ülő munkát vègez reggel 7kor megy el este 6 ra èr haza nem sokat mozog. Legalabb egy 10-15 kg kellene le adnia. Èn itthon nevelem 2,5 èves kislanyom nèha alig van idom le ulni enni inkávb dèlután tudok enni. Mit javasoltok hogy kezdjünk neki?
2016. jan. 3. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Életmódváltást, mert az az egész családnak jó lenne! :-) Keress rá googleban, informálódj.
2016. jan. 3. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Cukor helyett édesítőszer, fehér kenyer helyett teljes kiőrlésű kenyer! Tuti lemegy igy is par kg.
2016. jan. 3. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:
+ sok-sok folyadék (víz, tea édesítőszerrel), a zsíros ételek elkerülése sovány húsok, tejtermékek, zöldség minden mennyiségben.
2016. jan. 3. 13:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogyan esztek, abból kéne kiindulni, plusz hogy egyáltalán mi jó nektek, milyen változtatás reális, mert én mondhatok olyat, ami sokaknak remekül beválik, de ti kikészültök tőle vagy nem is vagytok hajlandók rá.

A délutáni evés teljesen jó nekem, hogy számodra megfelelő-e, azt neked kell tudnod. A fő a napi összebevitel s annak összetétele s persze hogy egész nap jóllakott legyél (legalábbis szerintem ez alap, sosem hagyom magam éhesen).

Nem kell rengeteg mozgás, negyedóra-félóra intenzív valami is jobb, mint a semmi, persze kicsit több jobb lenne, s hétvégén azért csak jobban ráér a párod - s te is, amikor ő vigyáz a kicsire.

2016. jan. 3. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!