Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrát javasoltok?

Milyen fogyókúrát javasoltok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy sajnos rengeteget tanulok, mert érettségi utolsó évében vagyok, és nincs elég időm mozogni. Érzem, hogy szeretnék, hogy a szervezetem akarja, de semmi időm nincs rá.

Valamit viszont tenni kellene, mert kezdenek felkúszni a kilók. Milyen diétát kezdjek el?

2015. okt. 23. 00:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Sajnos mozgás mindenképp kell. Nem csak a zsírégetés miatt, hanem azért is hogy mire lefogysz jó alakod legyen, és ne úgy nézz ki, mint ki hosszú ideig betegeskedett. Ezt súlyzós edzéssel tudod elérni, míg a zsírégetéshez ún. aerob mozgást kell végezned. Pl. gyaloglás, kerékpár, elliptikus tréner.

Az étrenden is változtatnod kell, be kell vigyél napi több alkalommal elegendő szükséges tápanyagot úgy mint fehérje, szénhidrát, zsír. És ezt tiszta ételekből, nem szemétkajából mint sevendays croissant meg társai. Ha csak a cukros, lisztes és szénsavas dolgokat elhagyod teljesen (meg a krumplit) az már félsiker. Vitaminok, nyomelemek is fontosak, meg sok vízivás. Én januártól számítva már 30 kilóval kevesebb vagyok és nem vagyok összeesve :) Ha mozogsz szellemileg is felfrissülsz ;)

2015. okt. 23. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!