Hogy fogyhatnék még 8-10 kg-ot?
Tavaly nyáron 5kg ment le úgy, hogy keveset ettem (nem koplaltam!), és minden nap sétáltam legalább 2-3 órát - nem egyszerre. Futni nem futottam, hanem szinte naponta még 45percet táncoltam. Jelenleg 163cm/53kg vagyok, de még mindig nem vagyok megelégedve az alakommal - főleg a combjaimat utálom. Elhatároztam, hogy lefogyok, már három napja mozgok, ma tudtam csak elmenni futni, de nem bírtam 20percnél tovább és nagyon el vagyok keseredve. Mit tehetnék a futáson kívül, illetve miket ehetek? Az jó, ha heti legalább ötször futok 20-25 percet? (természetesen ha bírni fogom, több ideig futok) Áprilisig muszáj lefogynom! Segítsetek!
16/L
Szia ! A futáson kívül rengeteg sport van es ha nem akarsz elmenni kozossegbe sportolni akkor otthon is mozoghatsz pl. Vannak youtube on olyan csatornak ahol fitnesz gyakorlatokat mutatnak be én a fitnesblender-t szoktam nezni. Ezen a csatornan belul is tobb fajta sportot mutatnak be. Altalaban zenere szoktam csinalni ezeket mert ugy valahogy jobban megy. Futásrol annyit tudok (tesitanarom mondta), hogy 20 perc futas utan kezd "egni a zsir". En edzoteremben futopadon jobban birom a futast mint pl. az utcan, nem tudom miert szerintem sokkal jobb ott futni
Eteleknel egyel sok gyumolcsot, zoldseget csinalj turmixokat ezekbol, nehagy rendkivul finom ! . Csirkemell , hal barnarizs vagy akár köles.
Es ha ennyire surgos a fogyas akkor keruld a napraforgoolajat es valts at fozo olivaolajra (draga de nem hizlal)
A ragcsalnivaloknak mondj bucsut es a csokinak is. Nekem is borzalmasan nehez volt de ki kell birni. Inspirald es biztasd magad. Ha ezek tobbseget betartod es kitarto leszel hamar lefogysz :)
Köszönöm szépen, hogy írtatok!:) Folyamatosan bíztatom magam, nem fogom feladni - a nagybátyám is inspirál, ő sokat fogyott futással és diétával.
Egyáltalán nem volt erőltetett az a gyaloglás, imádok sétálni, főleg zenét hallgatva - illetve van két kutyám, velük is rendszeresen sétálok. Egyébként a 20-25 perc futás kezdetleges, még bele kell jönnöm.
Az étkezésről csak annyit, hogy én ezeket eszem általában: extrudált kenyér, puffasztott rizs, csirkemell sonka, körözött, zöldség és gyümölcs (alma, banán, mandarin, narancs, kivi; répa, saláta, uborka, paradicsom, paprika), néha-néha eszem barna kenyeret (lipóti magos vekni - nem tudom mennyire jó) illetve ritkán becsúszik egy-kettő szelet vajas kenyér, csirkemell, tojás, natur joghurt (aszalt gyümölccsel), kefír, túró, zabkása, levesek/főzelékek, nagyon ritkán pedig szoktam enni földimogyorót, ha van otthon
Napi négyszer eszem, minden nap iszom zöld teát és próbálom magam tartani a napi két liter vízhez.:)
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!