Hogyan fogyhatnék le? 13l
Szóval 13 éves vagyok és 65kg 170 cm, szerintem ez a testsúly sok :/ kérlek segítsetek hogyan fogyhatnék le olyan 60kg körülire,mert már nagyon zavar a testsúlyom
Azt tudom hogy a sport nagyon fontos ,milyen sportokat ajánlotok?hullahop karikázni szoktam, az fogyaszt?
igen, sportolnod kéne, de a hulahoppkarikázás kb semmit se ér
a semminél persze jobb, de inkább valami rendes sport kéne
vagy ha otthon szeretnél a szobában, akkor tornázz (rengeteg videó van, ami mutatja miket kell csinálni)
semmiképp se kezd koplalni, csak arra figyelj, hogy ne egyél csak úgy unalomból, az édességeket fogd vissza
próbálj meg minél egészségesebben étkezni
Én megmondom őszintén ki nem állhatom a sportokat, utálok sportolni, itthon néha táncolok és ennyi :P Én 169 cm vagyok és 64 kiló voltam...iszonyatosan zavart, mert apáék is piszkáltak vele állandóan, hogy el fogok hízni, meg hogy még épphogy a normál kategóriába tartozik a testsúlyom. December elején kitűztem célul, hogy lefogyok 57 kilóra. Három hét alatt lefogytam négy kilót, már csak 60 vagyok. Semmi különös dolgot nem csinálok csak napi 1000-1100 kcal-t eszek, általában ezt elosztom 4-5 étkezésre naponta. Egyébként én már 7 hónapja vegán lettem (nem eszek semmilyen állati eredetű dolgot, életem legjobb döntése volt szerintem), és hát a vegánok alapból gyorsabban fogynak (ha esetleg jobban érdekel itt egy cikk: [link]
Én azt javaslom, hogy egyél olyan napi 1000-1100 kcal-t és mellé válassz valami sportot, vagy valami egyszerű testmozgást, akár táncolj(mint én lusta dög), a hullahop karika is jó, ha szereted. Vagy járj el futni, amikor kedved van, esetleg bicaj, ha nem vagy olyan lusta mint én :P De ha elérted a kívánt testsúlyodat, akkor állj meg a fogyózással és egyél napi 1800 kcal körül. Szerintem, ha 57-60 kg közötti a testsúlyod a 170 cm-hez az teljesen normális. Sok sikert! ;) Bármi kérdésed van írj akár nyugodtan privit is!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!