Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le áprilisra...

Hogyan fogyhatnék le áprilisra kb!? A többi lent. 😊

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom,hogy van milliónyi ilyen kérdés a honlapon. De leszeretnék fogyni áprilisra nem nagy mennyiségre kell gondolni. Körülbelül 5-8kg-ra. És januárra,februárra szeretnék 3-4 kg-ot.Nem sokára fogok járni foci edzésekre. Sokkal egészségesebben étkezek,mint régen. Nem iszok se cukros löttyöket és nem eszek édességeket. Egyébb tipp?

13/L (Nem kérek lehúrogást a korom miatt)

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2015. nov. 21. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
*lehurrogást
2015. nov. 21. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
36%

5-8kg-ra le akarsz fogyni? :o

A macskám nehezebb :D

2015. nov. 21. 19:01
 3/4 anonim válasza:

A fogyas hamar megindul, foleg ha figyelsz ra. Sportolj, ne igyal semmi lottyot, de ezeket mar leirtad.

Ahogy irtam, hamar megindul, az elejen konnyu leadni 1-2, akar 3 kg-t. A vege a nehezebb. Ne az legyen a lenyeg hogy hamar leadj sokat, hanem hogy fokozatosan haladj, nem kell sietni.. inkabb legyen tartos. Meg persze utana is oda kell figyelni, ha megvan a vart eredmeny, akkor is erdemes tovabb folytatni a sportot, egeszsegesen etkezni. Szerintem siman neglesz, kitartas! :)

2015. nov. 21. 22:16
 4/4 A kérdező kommentje:

1. Válaszoló: Elnézést,hogy véletlenül elírtam

2. Válaszoló: Jól kell érteni,nem kiforgatni más szavát😊

3. Válaszoló: Nagyon szépen köszönöm😊Nem szeretnék gyorsan lefogyni,tudom,hogy annak nincs semmi értelme:)

2015. nov. 22. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!