Lelehet adni ennyi kilót év végére?
Figyelt kérdés
23 éves srác vagyok , 145 kg. 80 kilót szeretnék leadni.
milyen módszerekkel lehet leadni ennyi kilót ?
(youtube-ról kardió edést végzek napi 37 percben)
2016. jan. 10. 16:54
1/4 anonim válasza:
Nagy felesleggel rendelkező elszánt férfiaktól láttunk már csodás értékeket, de azért erősen rezeg a léc s a bőrödnek sem tenne jót a gyors fogyás... Kicsit több időt adnék magamnak a helyedben.
Az étrend az alap, persze majd ha fogysz, mozogj többet.
2/4 anonim válasza:
Nem fogsz leadni 80 kilót év végéig ez teljesen biztos. Több évre tervezz, legalább kettőre és max 60 kiló leadásra. Fontos lenne hogy a legtöbb izmot megőrizd a maximális zsírvesztés mellett. Ehhez elsősorban súlyzós edzés kéne konditeremben amit kiegészítesz kardióval. Az edzés mellé pedig szálkásító étrend (kiszámolt pontos diéta) ha tényleg jól akarsz fogyni.
3/4 anonim válasza:
www.emilysworld.gportal.hu
ő kb teljesen összefoglalta, bár hülyeségeket is ír pl sztem simán lehet cukrot rakni a teába, nem nagy dolog.
4/4 anonim válasza:
Ha heti 1 kiló fogyást veszünk alapból, jó az étrend és van sport, 90 környékére tuti le tudsz menni. Én 35 kilót fogytam 9 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!