Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék a nyár végére...

Hogyan tudnék a nyár végére kb 10kg-ot leadni? Főleg hasból és combból szeretnék, bár tudom hogy nincsen helyi fogyás.

Figyelt kérdés
17 vagyok, 65kg és 168 sm..tudom sok...Az a baj, hogy nagyon szeretem az édességeket, de mostanában már nemigazán szoktam enni csak nagyon nagyon néha amikor már nagyon kívánom de akkor is csak egy kicsit..pl egy sütit...a zöldségeket nem szeretem..semmilyet..kóstoltam őket és próbáltam rászokni de amint megéreztem az ízéz hányingerem lett és alig birtam lenyelni, de gyümölcsöket viszont eszek. Régebben jártam futni, minden nap 5 vagy 2,5 km-t futottam, de mostanában nincsen rá lehetőségem úgyhogy tornázom. Sajnos pár nappal ezelőtt kiment a térdem..2 évvel ezelőtt is..így se futni se tornázni nem tudok és nem tudom hogy mit csináljak most mert abbahagyni viszont nem akarom. Nem eszem sokat, a napi kajám reggel egy szendvics delután fele pedig 2 tojás általában de nem is kívánok többet.Vizet iszok sima csapit naponta kb 3-4 litert mert az jólesik..hogyan tudnék láthatólag lefogyni ilyen körülmények között? :)

#fogyókúra #fogyás #látható fogyás
2015. júl. 17. 15:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Na szóval ha tudod hogy nincs helyi fogyás ,akkor annyira csak otthon vagy hogy tudd hogy nem lehet 6 hét alatt leadni 10 kilót,max ha nagyon jól csinálsz mindent akkor heti 1 kg tényleges fogyás meglehet,azaz 6 kg:D de ahhoz amit most csinálsz az semmiképpen sem jó,így nem fogsz lefogyni soha az életben ha napi 2x eszel mert a szervezeted beparázik hogy nem kapja meg ami szükséges és amit eszel azt ugy raktározza hogy ezzel gyakorlatilag kizárja a fogyást.Amit csinálnod kéne hogy napi 6x eszel ezt elosztod egy nap,2-3 óránként juttatni kell valamit a szervezetedbe.Javaslom hogy egyél étkezésenként kis húst lehetőleg csirkemellet,rizst de azt kevesebbet.És a szénhidrátot mint például a rizs zabpehely próbáld meg 3 ig bejuttatni este már csak fehérjét,húst,tojást,sovány túrót,zöldségeket egyél.A napi 3-4 liter víz az jó.Csak figyeld hogy ne lépd át a napi szükségest,ami neked olyan 1500-1600 kalória.Az már elég ahhoz hogy fogyj :D remélem segítettem
2015. júl. 19. 15:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitseget :D
2015. júl. 20. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!