Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit izmosodhatok egy...

Mennyit izmosodhatok egy hónap alatt?

Figyelt kérdés
Hasam és lábam kicsit elkezdett tunyulni,nem vagyok kövér,de szeretnék teljesen lapos hasat és vékonyabb lábakat.úgy gondoltam,hogy minden nap megcsinálok egy béres alexandra dvd-t és futok.Ezzel a módszerrel lehet kicsit izmosodni?Ha igen,akkor miket egyek?16/L vagyok,nem tudok ilyen fogyós dolgokat venni,csak zöldségek,gyümölcsök jöhetnek szóba.

2015. jún. 27. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem ártana eldönteni, hogy mi a cél. Izmosodni vagy lapos hasat szerezni? Az izmosodáshoz kalóriatöbblet kell, a lapos hashoz pedig kalóriadeficit. Az első tömegnövelő étrendet követ, tehát több kalóriát viszel be a szervezetbe az edzéshez, lehetőleg fehérjéből legyen a legtöbb, utána a szénhidrát és a zsír. Ilyenkor építesz izomzatot, de zsírosodsz is. Utána jön a szálkásítás, mikor a plusz zsírtól szabadulsz meg, hogy az izomzat szépen látszódjon.

A lapos hashoz jelen pillanatban pedig nem kell mást tenned, mint diétázni és mozogni. Ebben az esetben nem izmosodni fogsz, inkább a meglévő izomzatod fog jobban látszani.

Egy hónap alatt viszont se így, se úgy ne várj csodát. A nők eleve nehezen izmosodnak.

Étrend: a zöldség oké, de a fehér húsok, a túró, a zabpehely, egy szóval a magas fehérje tartalmú ételek elengedhetetlenek ahhoz, hogy szépen tudj formálódni.

A cukros, mesterséges ételeket, italokat mindenképpen kerüld és a pékáru minden fajtáját, esetleg szénhidrát csökkentett cipó jöhet szóba, de az csak aldiban van.

Ha semmiképp nem tudsz mást enni, akkor csökkentsd az adagokat.

2015. jún. 27. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

sokat ha rendszeresen csinálod az edzéseket

Az első hat hét igen látványos a kezdőknél

2015. jún. 27. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:

A láb vékonyítása és az izmosodás pont ellentétes dolog...

Nem kellenek "fogyós dolgok" (nem tudom, mik azok), csak rendes ételek :) A zöldség s némi gyümölcs OK, de kéne valami fehérjedúsabb és laktatóbb cucc is, hús, tojás, mit tudom én, miket eszel.

2015. jún. 27. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:

sok fehérje mellett,diétázáskor is lehet izmosodni, de ahhoz a 2g/testsuly kg-t kell enned naponta a fehérjéből

nem tudom mennyi a sulyod de pl ha 60 kg vagy akkor naponta meg kell enned 500 g csirkemellet

de ez csak egy példa

fehérjét vihetsz be tojásból,protein-ból is de azt csak edzés után jó,de egyébként feleleges a por ha utana tudsz ennyi egyből fehérjét,ha beléd fér,annak is jo aki nem bir annyit enni,mivel nem laktat

de sovány túró,kevés tej meg gyümölcs es meg van a turmix

2015. jún. 27. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!