Mindent csak mértékkel elv szerint lelehet fogyni?
Én mindent eszem és ettem akkor is, amikor fogytam.
De édesítöszereket meg hasonló müdolgokat soha nem fogyasztok, mert ezek többet ártanak, mint bármi más.
A helyedben a bögrés ötletet nem csinálnám, illetve nem csak ezt, hanem a kalóriákat sem árt számolni. A kaloriabazis.hu nagyon jó, ott csak be kell írnod az étel nevét és megkapod a kalóriaértéket, meg az összetételt is. Az egyetlen, hogy - legalábbis eleinte - pontosan le kell mérni az ételek súlyát.
A "6 után semmi" nem jó, kivéve, ha leglésöbb 8-kor aludni mégy.
A sporta van sok olyan lehetöség, amihet nem kell semmilyen eszköz és otthon is lehet végezni. A gyerek után rohangálás meg némi biciklizés nem igazán számít sokat.
AZ elsö vagyok:
reggelire egy zsömle meg egy tejeskávéval
ebédre bármilyen fött étel (a zöldséglevestöl a csülökpörköltig minden - édesség nem, mert azt utálom)
vacsora valamilyen szendvics (kenyér-felvágott/szalámi/sajt-paprika/saláta/stb)
Szóval tényleg mindent eszem, csak az arányokra figyelek. Eddig fogytam kb 10 kg-ot úgy, hogy egyetlen egyszer sem voltam éhes, és tényleg semmiröl nem kellett lemondanom.
Ha komolyan érdekel, akkor nézz be a kaloriabazis.hu-ra, ott az oldal elején elmesélik, miért és hogyan müködik ez a rendszer, a saját adataid megadásával ki tudod számolni, mennyi a napi kcal-szükségleted, illetve mennyi az, amivel egyenletesen tudsz fogyni. Az adatbázisuk alapján minden megevett/ivott valamit ki tudsz számolni, hogy mennyi volt benne a kalória, illetve a szénhidrát-fehérje-zsír arányokat is megadja.
Az ottani fórumon nagyon sok segítséget kapsz a régebbi felhasználóktól és az "információ" ablakot megnyitva van egy sikersztorik nevü rész, ahol sokan fényképpel dokumentálják a fogyásukat.
Szerintem nagyon megéri ott belekezdeni, mert ha rendesen csinálod, akkor müködik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!