Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 174cm vagyok és 65kg. Le...

174cm vagyok és 65kg. Le szeretnék fogyni 55kg-ra. Hogy csináljam, hogy egészséges legyen?

Figyelt kérdés

Nem érdekel más véleménye, hogy az már túl vékony. Én úgy érezném jól magam. Nyáron 58kg voltam, de most a télen felhíztam. Hogyan tudnék lefogyni, mennyi idő kellene hozzá? Napi 40perc futás elegendő lenne esténként/délutánonként?

Én úgy gondoltam, hogy reggelire eszem abonettes szendvicset meg zöld teát, tízóraira almát, ebédre levest, uzsonnára joghurtot a vacsorát pedig elhagyom vagy ha nagyon muszáj akkor zöldséget. Plusz mellette napi 2-3liter folyadék.

Mennyi idő alatt indulna be a fogyás?

2010. márc. 25. 20:34
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
+néha főtt tojás. Sajnos vegetáriánus vagyok és nem eszem húst! :S
2010. márc. 25. 20:37
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Ezzel az étrenddel azt érnéd el, hogy a szervezeted vészüzemmódba kapcsoljon. Lelassul az anyagcsere, és nem zsírt, hanem izmot épít le a szervezet, onnan nyer tartalékenergiát.

174cm-hez a 65kg tökéletes, nem értem, miért vagy a kilók megszállotja. Miért pont 55kg-osan éreznéd jól magad??

Én egyszer 42kg-ig fogytam le, mert úgy gondoltam, úgy éreznéd jól magamat. Aztán kiderült, hogy depressziós lettem a csekély kalóriabeviteltől, állandó hangulatingadozásaim voltak, az izmaim elsorvadtak, már egy 100m-es futás is nehéz volt. Ezt hogy nevezhetjük jó közérzetnek???? Mindnen csak rosszabb lett.

Inkább tűzz ki reálisabb célokat: egészséges táplálkozás, edzeni, hogy fitt legyél.

Ja bocs, ez téged úgyse érdekel, mert nem arra biztatlak, hogy tedd tönkre magad.

2010. márc. 25. 20:42
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
A lelkedben valami nincs rendben és értelmetlen pótcselekvésbe (fogyókúra) menekülsz ahelyett, hogy szembenéznél a valós problémáddal. Ha lefogysz, két dolgot érsz el: iszonyú ronda leszel és veszélyezteted az egészségedet, gyenge leszel és a betegségekre fogékony. Keress inkább hobbit meg egy szilárd partnerkapcsolatot. Nem a súlyod okozza a problémáidat.
2010. márc. 25. 21:20
 4/16 anonim ***** válasza:
63%

Sztem ezzel a diétával le fogsz fogyni, de lehet, hogy egy idő után nem bírod majd a futást.

Azért a 174 cm- hez az 55 kg nem olyan kevés, mint ahogy itt mondják... sztem minden azon múlik, hogy miből áll az a 65 kg, amennyi most vagy.

Én éppen ennyi cm vagyok. Az általam ideálisnak tartott súlyom mindig is 53-56 kg között volt. Egészen olyan 29 éves koromig, amikor is beteg lettem. Persze megijedtem, letettem a cigit, "mostantól egészségesen élek" címszóval cigimentesen elkezdtem rendszeresen sportolni. Igen ám... de a kikók nem maradtak, nem lefelé mentek, hanem felfelé! Most lassan 1 éve tart ez. Nem hagytam fel a sporttal attól, hogy nehezebb lettem. Persze nehéz volt hozzászokni, hogy a mérleh általában 58- 62 kilót mutat. Ami extra benne: ugyanúgy rámjönnek a régi ruháim, csak nem lötyög e fenekem, nincs narancsbőröm (kevesebb kiló mellett az is volt a combomon...), feszes vagyok és izmos :-)

Ennyit a kilókról :-)

Neked is ezt tanácsolom, egy próbát megér...

2010. márc. 25. 21:30
 5/16 anonim ***** válasza:

[link]

ez a néni itten jobb oldalt nagyon hasznos infokat küld arról, hogyan lehet izomvesztés nélkül fogyni, mert ugye nem az izmaidat akarod eltüntetni. Regelj rá bátran, nem spam-okat küld, csak 1-2 hétig ír levelet és nagoyn hasznos infokkal lát el! regelj bátran!

2010. márc. 25. 22:21
 6/16 anonim ***** válasza:
Jó, ha mozogsz, mert az mindig jó, de egyél normálisan, mert a sporthoz energia kell, azt meg csak rendes táplálékokból nyerhetsz.
2010. márc. 25. 22:32
 7/16 anonim válasza:
Na BMI szerint a normál súly 174cm-nél 59 kg-tól van. tudom mert én is beleőrülök h nem tudok fogyni. nehezen legalábbis. én is 174 cm vagyok és most 71 kg. ez is normális de őszintén mit nem adnék most azért a 65kg-ért :) és a válaszadóknak mondom h 65 kg-san sem volt a nekem megfelelő az alakom. nem a súly számít hanem az eloszlás. nem volt renben és biztosra veszem h még minusz 5-10 kg-mal sokkal jobban néztem volna ki. én is ezzel szenvedek. mit mivel egyek, mikor, mennyit mozogjak. az egyetlen előnyöm h izmos vagyok. egy 174 cm-es lány 55 kg-mal nagyon is csinos lehet. vékony (tehát jól érzi magát a bőrében és ez fontos) ha sokat fut akkor izmos ami szintén jó. tényleg csak az étrendel van a baj mert könnyen belefuthatsz a depibe és ami még rosszabb, hogy nem is hinnéd milyen könnyen visszajönnek a kilók. ez a jo-jo effektus nálam is megvolt pedig úgy voltam vele, hogy ha egyszer végre lefogyok, annak úgy fogok örülni, h nagyon oda fogok figyelni arra h megtartsam. na ez a nehéz. sok sikert neked!!
2010. márc. 25. 23:21
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket!!! Kb. mennyi idő után indul be a fogyás? 1hét után lesz egy pici eredménye is, ami látható?
2010. márc. 25. 23:40
 9/16 anonim ***** válasza:
sztem sem olyan vészesen kevés a 174 centihez az 55 kiló, én is ennyi szeretnék lenni. ugyanilyen magas vagyok, és 62-63 kiló körül vagyok, és azért van rajtam felesleg, csípő-has-comb tájékon. nem vészes, de van. csak az a baj,h. én képtelen vagyok fogyókúrázni :D
2010. márc. 26. 00:16
 10/16 anonim válasza:
nekem hetente 1,5 kg lement :) ez amúgy kevésnek tűnt nekem az elején de 3 vét múlva ez ugye már 4-5 kg volt és visszagondolva 3 hét alatt 5 kg. szééép mondtam. de visszahíztam :( írtam 71kg vagyok. leszek én még 60!!
2010. márc. 26. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!