Ez így mennyire hatékony?
Azt tudom hogy a koplalás nagyon egészségtelen és utána jön a jojóeffektus és társai. De az mennyire egészségtelen ha csak zöldséget gyümölcsöt és csirkemellet eszek?
Ez igy nem egészségtelen ugye?
Már 2 hónapja sportolok keményen de nem mennek a kilók mert az étrendem maradt a régi.
Ha zölség gyümölcs csirkemell és mozgást csinálom mennyit fogyhatok fél év alatt?
Most 82 kg és 17 cm vagyok.
mióta intenzíven sportolok lement 2 kg.
16/L

Nem rossz, de zsírt is kell enned, esszenciális tápanyag.
Nem tudom, mennyi gyümölcsöt ennél, de a zöldség és a csirkemell szinte garantáltan koplalás (vagy túlzott fehérjebevitel), bár kellő zsiradék megteszi a maga hatását e vonalon is :)
A gyümölcsöt nem vinném túlzásba, pontosabban nem árt kitapasztalni, neked jót tesz-e. Sokan megéhezünk a gyümölcstől s több szempontból nem a legszerencsésebb sok cukrot enni, persze van, akinek bejön.
Heti 1 kg nem irreális, persze hogy ez meglesz-e, azt én igazán nem tudhatom. Ha még kezdő vagy, ami a több mozgást illeti, izmosodhatsz is fogyás mellett egy picit, ez persze "ront" a számokon. Később pedig esélyes a fogyás lassulása, bár ez az aktivitástól is függ.
Szerintem jó kilátásaid vannak, hacsak nem vagy nagyon evős, mivel mozgással nem kell nagyon keveset enned egy rendesebb deficitért, főleg később...

en is azon a szemleleten vagyok, hogy fokozatosan kell atallni. en sajnos csak egeszsegesen akartam elni, mert rendes sulyom volt, es rettenesen lefogytam. ehhez napi 5 etkezeses mintaetrendet neztem netrol. ennek az volt a lenyege, ahogy en tartottam be es ahogy gondolkodtam, hogy nem ettem semmilyen kenyerfelet vagy ilyesmit (csak extrudalt kenyeret) es krumplit. nem tudom mennyire volt fogyokuras, csak probaltam tobbfajta zoldseget enni. kerultem a tartositoszered dolgokat, marmar eleg betegesen, meg citromos
vizet ittam a C vitaminert (napi szinten kb 1 egesz citrom levet tettem a vizbe), es probaltam minel inkabb bio cuccokat. husbol csak a csirket ettem (hal is jo). ha irsz privatban, megprobalok megkeresni a mintaetrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!