Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen hatékony hízókúrák...

Milyen hatékony hízókúrák vannak? Hogyan hízzak meg?

Figyelt kérdés

Elég vékony vagyok, hízni szeretnék. Sokan mondják, hogy sovány vagyok. Felakarok szedni 5 kilót.

Amit eszek:

Reggel 3 szendvics

Ebédre főtt étel. (leves és második)

Vacsorára szendvics, 2-3 db

Egyek többet a főétkezésekben vagy iktassak be nassolást?

Nem is mindig lakok jól, szerintem keveset eszek. Régen többet ettem, volt amikor kipukkadásig és akkor jobb volt a súlyom. Akkor iskolás voltam, ettem a menzán, anya is főzött és amikor hazajöttem leültetett enni és jóllakatott mindig. Most már nem vagyok tanuló, anya már nem főz, magamnak rendelem a kaját, egy levest, másodikkal. Jól le is fogytam.

2015. nov. 21. 16:17
 1/8 anonim válasza:
67%

Egyél kalória dús ételeket :)

Egy nap a normális érték 2000kcal.Ha ennyit megeszel egy nap hidd el,egeszséges testtömeg indexed lesz.

Amúgy az is lehet,hogy genetikailag vagy vékony.

Engem is ezzel piszkálnak egyébként,de én nem akarok kényszerből hízni,ha vékony vagyok akkor az vagyok.

Van egy tuti tippem ! Ha este 6 után eszed meg a vacsit (nem csak szendvicseket,hanem főtt ételt első sorban)

akkor hamarabb szedsz fel.:)

2015. nov. 21. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Hát izmosodni kellene szerintem. az izom jobban néz ki mint a zsír.Vagy először hízz meg hogy legyen mit izmossá tenni.
2015. nov. 21. 17:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1., a 6 óra nem misztikus időpont, hogy utána jobban hizlaljon az étel.

2., a hájból nem lesz zsír...

Kérdező, egyszerűen többet kell enned, de ezt te magad is tudod. A leírás alapján nem kell sokat trükköznöd, hisz nem az a gondod, mint sokaknak, hogy jóllaksz szinte a semmivel is... Egyszerűen egyél többet. Nyilván nem akarsz több ételt rendelni s több szendvicset sem ajánlok (inkább kevesebbet, illetve vágj bele nagyobb szelet húst, sajtot, tegyél bele főtt tojást inkább... ne a kenyér mennyiségét emeld), ez esetben nem rossz ötlet a nassolás sem, az olajos magvak általában jók erre.

S persze lakj jól. Kenyérrel nekem se menne, de egypár tojás azért segít :) Alá kis zsiradék, mellé zöldség...

2015. nov. 21. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát ez engem is érdekelne..

Van, hogy kólát kólával iszom, és két nagy üveg nutellát is elnassolok egy héten, emellett napi háromszor eszem, mindegyik alkalommal húst is.

És kábé annyi történik, hogy feljön rám 3-4 kiló, amíg ki nem készülnek a beleim és folyamatos hasmenésem nem lesz, meg szélgörcseim, aztán ez a pár kiló plussz szépen le is meg egy hét alatt, és marad a normál 82 kilóm.

25 évesen fénykoromban 93 kiló voltam, azóta sem tudom elérni, izom meg szinte semmi nem is jön fel rám azóta, csak a zsír és a víz ingadozik a műszerek szerint.

Pedig sokkal aktívabb vagyok fizikailag azóta, márcsak a meló miatt is ( napi 12 óra fizikai).

Már pancraitint is kipróbáltam, meg szinte mindent kúraszerűen ami por alakú, egyedül szuri formátum nem volt még, de az asszem nem is lesz!

2015. nov. 21. 20:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is izomra gondoltam kettes. Olyan 5 kilóra. Spéci étrendet nem szeretnék konkrétan. Valamennyi zsír úgyis jön majd persze, de nem fog elfújni a szél. Erőben is jót tenne.
2015. nov. 21. 20:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Olvastam, olyat is, hogy sok tejet kell inni. Mellette amúgy szoktam járni gyurmázni is. Egyenlőre haladok, csak ha nem eszek többet nem fogok tudni izmokat építeni. Majd felírok egy kajamennyiséget aztán megpróbálom magamba tömni.
2015. nov. 21. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyesek ezt nem képesek elhinni, de nem mindenkinek úgy működik a genetikája. Ha csak azon múlna, hogy folyamatosan pukkadásig telizabálom magam, akkor már én olyan szép nagydarab ember lennék, hogy az nemigaz. Több megy be, több jön ki. Most is itt fekszek műtét után hetek óta betegen, és erőltetetten tömöm magam a végletekig, nehogy elfogyjak. Hiába, rekordtempóban mutat egyre kevesebbet a mérleg.

Tehát nem csak azzal kell foglalkozni, hogy mennyit eszel, hanem rá is kell venni a szervezetet, hogy azt megkösse. Ennek egyik kiváló eszköze a gyúrás izomra, a másik a fizikai munka és a mozgásteli életmód a jó levegőn. Nem kell izzadásig hajtani magát az embernek, az a másik véglet, de már egy hosszabb séta, biciklizés a hidegben is többet ér, mint ücsörögni a fűtött szobákban egész nap. A mozgás odakint jobban ráveszi a szervezetet a "megtartás-beépítés opció" választására. És akkor természetesen van értelme, és kell is sokat enni hozzá. Amúgy pedig többet bírsz enni, mert a mozgástól és a hidegtől a szervezet direkt kívánja.

2015. nov. 22. 22:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi és jobbulást. :)
2015. nov. 22. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!