Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az életmód kb. mennyire...

Ez az életmód kb. mennyire hatékony? (többi lent)

Figyelt kérdés
hát szóval 175 cm és 85 kiló vagyok. az lenne a kérdésem hogy ha pl egy egész hetet veszünk. hétfőn szerdán pénteken Péntek Enikő has+comb és hát +popsi (ez a 2 összesen 40 perc)gyakorlatsorai megcsinálom az összes többi napon (kedd csütörtök szombat) 1 óra vinyasa jógát csinálok vasárnap pedig pihenek, akkor ezzel fogok e fogyni, illetve izmosodni ezzel fogok e (hozzáteszem hogy most kb. 0 állok de majdnem három hete folyamatosan mozgok egy óra biciklizés vagy egy óra jóga és ezzel már fogytam is 4 kilót.)az étrendem az kb annyi hogy napi 1500 kcal-t viszek be ebből megbróbálok minél kevesebb szénhidrátot és annál több gyümölcsöt, fehérjét enni. szerintetek ez mennyire jó? mennyi idő alatt érhetek el vele látható eredményeket?
2015. okt. 17. 19:39
 1/4 anonim válasza:
Persze! Tolhatod simán! Sok sikert! :)
2015. okt. 17. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Az étrend oké, de jóga, izomerősítő edzés helyett a helyedben ilyen mozgásformákban gondolkodnék: heti 2-3 alkalommal zumba, latin táncok (ezekből 1,5 óra szórakoztatóan úgy eltelik, hogy végig szórakozásnak érzed, nem pedig szenvedésnek), heti 1-2 alkalommal 1-2 óra spinning, futás.
2015. okt. 17. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem rossz, persze több mozgás nem árt, de én ennyit se csinálok, így ne szóljak egy szót se :)

Az étrendedről még keveset tudunk, amúgy a minél kevesebb szénhidrát és a minél több gyümölcs ellentétes, mivel a gyümölcs főleg szénhidrátot tartalmaz. S nem tudom, mi Neked a minél kevesebb és minél több, fehérjéből pl. megfelelő szint kell, a túl sok se jó. Gondolom, nem viszed túlzásba, az nem tipikus, de ez alapján nem látszik, konkrétan milyen az étrend és mit használsz fő energiaforrásként.

2015. okt. 17. 20:38
 4/4 Krisz85 ***** válasza:

nagyon nem jó, a szénhidrátot minek mellőzöd? pont, hogy arra lenne szükséged, mindenki fél a szénhidráttól, mintha az okozná az elhízást, holott nem.

a bevitt kalóriád pedig nagyon kevés pláne 85 kg ra vetítve, ebből zsírból fogyás nemigen lesz, ehhez sajnos több kalória kellene,

az elején úgyis csak vízet fogsz veszíteni vagy már veszítettél is, a lényeg, hogy izomból nem kéne fogyni, mert akkor a súlyod esik, és becsaphat, hogy csökken a súlyod, viszont szép löttyedt leszel, szóval mérni kéne a kaját ezerrel, és számolni + időzíteni is megfelelően

2015. okt. 17. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!