Milyen kiegészítő trükköket használtok a fogyás megtámogatására?
Panel 10-en lakom, arra gondoltam, hogy ezentúl nem használom a liftet, és a lépcsőn megyek fel illetve le. Ez napi minimum 2x le és 2x fel.
Ez szerintetek segíthetne abban, hogy jobban felpörögjön a fogyásom?
Zöld teát is iszom minden nap 2x a munkahelyen.
Természetesen ezek csak ilyen kiegészítő dolgok, a kaja jó, az edzés is megvan, viszont mivel csak 3kg-ot kellene fogynom, eléggé nehezen tudom kimozdítani a súlyomat abból, ami most van, hiába minden...
Leginkább a lift elhagyásának hatása érdekelne, vajon beválhat-e, illetve ha tudtok még vmit akkor várom :)
Csak az étrendet és a mozgást (bár utóbbi elég rosszul megy, ami miatt a fogyásom is). Nem hiszek a csodaszerekben s nekem ugyan 1-2% anyagcseregyorsítás se számít... Teát is az íze miatt iszom.
Az étrend túl szűk, étrend, ételmennyiség, időzítés inkább. Nagyon nem mindegy, hányszor eszem egy nap, mennyit, mit... Ha úgy csinálom, ahogy a legjobban esik, azzal fogyni is jobban tudok.
Amikor elrontottam valamit s elkezdtem stagnálni, olyankor tartottam 1-2 durvább napot, kevesebb ch, sok mozgás, az sokszor hatott. A sok mozgás nem tud nem hatni, mert akkor tuti kalóriadeficitbe kerülök.
A lépcsőzés is valami, de engem nem vonzana a lépcsőház. Inkább elmennék hétvégente teljesítménytúrázni. De egy intenzív átmozgató torna is hasznosabb és bizonyára több kalóriát is éget, az anyagcserére is jobban hat...
A lépcsőzés árt a térdnek!
Inkább szexelj!
félreértések elkerülése végett:
évek óta egészségesen étkezek, és heti 4x-5x edzek.
Viszont mivel napközben nonstop az irodában ülök a gép előtt, és délután 4-ig kb meg sem mozdzlok, így próbálnék belelecsempészni a munkaidőbe is egy kis mozgást. Mert zavar, hogy ugye 8-tól 4-ig csak ülök. irr elejét venném azoknak a válaszoknak, hogy bringázzak/gyalogoljak a munkába, mert a panel épülettel szemben dolgozom, nyilván az utca túloldalára gyalog megyek át. Ebédelni otthon szoktam, és gondoltam, csak jót tenne, ha felmennék lift helyett a lépcsőn minden ebédszünetben...
Szexelek is. Nem csodaszerekről kérdeztem, aki ezt vette ki a szavaimból, nem tudom, hogy gondolta...
Én egyébként is lépcsőzök és zöld teát is szoktam inni.
Szóval nincs nagyon ilyen trükk.
Annyit szoktam tenni, hogy nem tartok otthon semmi édességet, nassolni valót, hogy ne csábuljak el :)
Szerintem jó ötlet a lépcsőzés adsz egy plussz terhelést magadnak. Még az elején okozhatsz magadnak mikro sérüléseket az izmodban de később is ha felveszel egy hátizsákot és belepakolsz 15 kilót :) Amikor sérülést okozol az izomban meggyorsítod az anyagcseréd mert a szervezeted azonnal javítani akarja a sérüléseket. Több vért szállít az adott helyre és ezzel együtt aminosavat stb. ami az izom építőköve. Többet is ehetsz ilyenkor és kell is FŐLEG a fehérjebevitelt kell fokozni hogy megőrizd az izmokat.
Nekem nincs szükségem fogyókúrára mert tetszik amit látok a tükörben. Hetente 3x edzem konditeremben (itthon) kb 70 percet és 3x6-os szériákat nyomok akkora súlyokkal hogy az utolsó nyomás már úgy megy mintha az életemért harcolnék :D adok egy brutál streszt a testemnek és pörög az anyagcserém, nekem nehéz elhízni egyrészt az edzés miatt másrészt a bevett étkezési szokásom miatt. Naponta 6-7x szoktam enni. Testsúlykilogramm x 2g fehérjét eszem, tejsavófehérje (turmix), lenmagolaj az mindig van itthon.
Igazából egyszerű fogyni is és hízni is. Ugyan úgy edzel mindkét esetben, ami szól. A fehérjebevitelt magasan tartod ha fogyni akarsz akkor is ha tömeget akarsz növelni akkor is. Ha a fogyás a cél a CH-val és a zsírral kell játszani és kalória mínuszban lenni. Plusz 4-5 naponta meg kell hintáztatni, ilyenkor átmész kalória pluszba azon a napon, persze nem dobostortából :)
Ez a -3kg semmi. Emeld meg a fehérjebevitelt csökkentsd a CH-t és inkább erőedzésre menj rá, szóval ha tudsz akkor viszonylag nagy súllyal edz. Edzés után pedig azonnal fehérjebevitel, kötelező.!!! :) Sok sikert.!
6.-nak.
Tehát csessze szét a térdét????
7.
Fárasztó ez a szétcseszi a térdét kérdés :) Nekem már rég szétment volna az évek alatt a súlyzós edzéstől. A lépcsőzés az hol van egy nagy súllyal végzett guggoláshoz képest. Nézz meg egy erőemelőt vagy egy testépítőt milyen brutál lábedzéseket csinálnak :) arra kérlek hogy tényleg jegeljük ezt a kérdést.
2 hatasos trukk:
1, normalis etrend
2, sport
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!