Hogyan lehet gyorsan lefogyni mindenféle étrend kiegészítő meg update os cuccok nélkül?
Ez a kérdés érdekel engem 14 éves fiú vagyok és semmilyen pirula meg ilyenek nélkül szeretnék lefogyni és ebben kérnék segítséget hogy hogyan :S
173CM korül vagyok 74kg-val .
Fogyás után szeretnék valami izmosabb alkatot de így kovéren nem lehet XD :D
Válaszotokat Előre koszonom .
És csak komoly válaszokat kérek :D
Ne egyél keveset, csak válogasd meg mit eszel. Chips, csoki, cukor felejtős. A kövér húsok helyett is inkább próbálj sok fehér húst meg halat enni ha szereted, de néha azért egyél mást is ne csak csirkét :D Mindenképp változatosan étkez mert fejlődsz még, semmit ne vonj meg teljesen a szervezetedtől.
És a legfontosabb talán, hogy mozogj sokat. Lehet fogyni otthon ülve és koplalva, de egészségesebb, hatékonyabb és kellemesebb is többet enni és sportolni.
Köszönöm az eddigi válaszokat ^^
A chips meg csoki cukros inniket kerülöm , inkább vizet iszom néha iszok csak valami cukros vackokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!