Milyen étrend-kiegészítő port isznak az "én is karcsú vagyok" című műsorban?
Figyelt kérdés
Lakatos Márk műsorában láttam, használ ez valamit? Bár elvileg attól is fogynak a szereplők. Természetesen nem Burger kingel felváltva innám.. :D2013. ápr. 18. 13:33
1/6 anonim válasza:
Szia! Épp most tettem fel én is ezt a kérdést, mivel nem vettem észre, hogy már Te is megkérdezted. Azóta esetleg sikerült Neked kideríteni? Igazából azt nem értem, hogy egy csomó támogatót sorolnak fel a műsor végén (pl. samsung hűtőt, amit mutatnak vagy 5 másodpercre), de pont ezt nem reklámozzák, nem értem, hogy miért. Most kedvet kaptam ehhez a diétához, pont azért, mert nem tűnik túl bonyolultnak: reggel és este ez a lötyi, ebédre meg majdnem minden jöhet és még eljárnék úszni + futni és ennyi. Nálam ezért fulladt eddig minden diéta kudarcba, mert olyan bonyolult és macerás volt.. Köszi előre is, ha válaszolsz!
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudtam még meg én sem :(
Én sem értem, hogy miért nem lehet sehol sem találni.
Kérlek írj, ha kiderült mi ez.
2013. ápr. 29. 08:41
3/6 anonim válasza:
Szia! Hát, állítólag csak egy "sima" ún. fehérje por, amit isznak a műsorban. Olyan boltokban lehet kapni, ahol testépítőknek is árulnak mindenféle por turmixokat. Az egyik ismerősöm mondta, hogy ilyen helyen érdemes csak venni, mert fontos, hogy jó minőségű legyen. De konkrétabban sajnos még mindig nem tudom, hogy milyen fajta, mármint milyen cég gyártja stb.. Majd ha lesz Neked is infod erről, írj légyszi. Köszi!!:-)
4/6 A kérdező kommentje:
Azt ittam én is, de nekem nem vette el az étvágyam :(
Azt hittem, hogy valami speckó trutyi :D
2013. máj. 2. 15:40
5/6 anonim válasza:
1-es és 3-as vagyok. Köszi az infot!!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!