Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen proteint ajánlanátok?

Milyen proteint ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az étrendem a következő:

1. étkezés: 4 tojásfehérje, zabpehely

2. étkezés: csirkemell, rizs, zöldségek

3. étkezés: csirkemell, rizs, zöldségek

4. étkezés: tonhal/csirkemell, zöldségek

5. étkezés: zsírszegény (sovány) túró

3,5-4 L vizet megiszom naponta.

Heti 7x vagyis minden nap végzek aerob edzést.

Multivitamint szedek, C-vitaminnal és Omega3-mal kiegészítve, illetve L-karnitint edzés előtt.

Ezek mellé keresnék olyan proteint, amit edzés utáni turmixként megihatok (pici szőlőcukorral turbózva), illetve amit a zabpehely mellé reggel elkészíthetek magamnak. Esetleg amit a túró helyett este megihatok, mert a túró sem a kedvencem... :D

Melyik proteint ajánlanátok? Melyik a legjobb ár-érték arány szerint? Jó minőségű protein kellene, de nem vagyok profi testépítő, csak hobbista, nem kell a legmárkásabb cucc. csak valami normálisabb fajta. Ti mit javasoltok?

A 100% Whey Protein Professionalt nézegettem a Scitectől, de őszintén, nagyon sokallom az árát. Elhiszem, hogy minőségi termék, de biztosan van hasonlóan jó minőségű protein a piacon, ennél kedvezőbb áron is.

Tudnátok segíteni?

2015. jún. 10. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány évesnek lesz ?
2015. jún. 10. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok, 80 kg, 165 cm. ;)
2015. jún. 10. 13:36
 3/4 nerd11 ***** válasza:
Ár/érték arányban vedd meg a legjobb tejsavófehérjét, ami nincs tele cukorral, ennyi. Rengeteg olcsó webshop van, akár facebookon is. Küldtem üzenetet
2015. jún. 10. 14:25
 4/4 zholee ***** válasza:
Az a baj, hogy elhiszed, hogy a scitec minőségi termék :D az a jó, hogy nem vetted meg ;) ugyanebben az árban sokkal jobb minőségű termékeket kapsz más gyártóktól. Ėn mindenképpen valami komlexebb többkomponensű fehérjét ajánlanék, mivel mondtad, hogy a nap több szakában esedékes lenne. (tehát legyen benne gyors és lassú felszívódású fehérje is)
2015. jún. 10. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!