Szülés utáni fogyókúra? Hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 hónapja szültem iker babàimat császár metszéssel, rettentően megnyúlt a hasamon a bőr mivel csak előre nőtt a hasam. 150 centimhez 70 kg lettem a szoptatás alatt mióta abba hagytam lejött 3 kg.Sajnos szetnyilt a hasizmom így nem tudom milyen torna lenne a megfelelő. Tudnátok segíteni? Köszönöm :)2015. dec. 21. 20:37
1/6 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy köldök sérvem is van. :)
2015. dec. 21. 20:53
2/6 anonim válasza:
Fogyni leginkább diétával lehet, mellé minél több mozgás nem árt persze. Akármilyen amit tudsz csinálni. Talán erről orvost érdemes kérdezni.
3/6 anonim válasza:
Szia! Ajánlom a kalóriabázis.hu nevű oldalt. Nagyon hasznos.
A lényeg, hogy egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, és száraz (zsírtalan) húst. Persze mindenből ehetsz, csak mértékkel. Erre jó a kalóriabázis.hu, mert megmutatja, hogy mennyit kéne enned az adott ételből.
Nagyon jó m ozgás például a gyaloglás, biciklizés, korcsolya, görkori, úszás...
Heti 0.5kg fogyás jó cél lenne. Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
Nem muszáj testmozgást csinálni,anélkül is tuti,hogy lefogysz,elég annyi,hogy keveset egyél.
5/6 anonim válasza:
Az úszást mondanám neked. Ha zavar a hasad, akkor fürdőruhában, nem bikiniben. :)
Nem tudom szoptatsz-e, akkor biztos figyelsz az étkezésre.
Ha nem, igyekezz egészségesen táplálkozni (tudom két picur mellett nagyon nehéz), kevés édesség, zsíros étel, sok zöldség, gyümölcs.
Több fehérje, kevesebb szénhidrát.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos epekoves vagyok így oda figyelek az étkezésre. Az úszás jó ötlet:)) Nehéz így tényleg! :) ;)
2015. dec. 22. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!