Mennyire "árt" a megfázás a fogyókúrámnak? (15/L)
1 hónapja fogyókúrázom, nagyjábol 4 kiló lement rólam ( gondolom víz is benne van persze ebben)
Igyekszem egészségesen étkezni ( báR vannak hibáim, pl egyszer- kétszer volt már hogy este nem ettem inkább pedig éhes voltam (ilyenkor sokat ittam, de ritkán esett meg)
Sőt sportolok is. Futás,szobabiciklizés (hangulattól függően)
Rátok hogy szokott hatni a betegség fogyókúra alatt?
Ha most egy hetet kihagyok a sporttal, hogx ne legyek betegebb nehéz lesz visszaálnom a napi rendszerességre?
Sajnos az anyagcserém nem túl gyors, d
Véletlen elküldtem :D
Szóval de a fogyókúra elején még eosszabb lett aztán egész jól beállt,most viszont megint lelassult kicsit... Ez a betegség miatt lehet..?
Jó qkkor megnyugodtam azért mert aggódtam,hogyha nem tudok sportolni de ugyanannyit eszek akkor megállhat az egész... ( persze gondolom lassul :D )
Amúgy igaz, eszem a mézes cukorkát, de azért nem hiszem,hogy napi két db ilyen kis cukor túl sokat változtatna. A megfázás miatt amúgy sincs nagy étvágyam.
#3 nem írtam hülyeséget volt időszakom, amikor rendszeresen sportoltam, az orvos pont azt tanácsolta, amit írtam, amikor beteg voltam, ha nem vagyok szarul, akkor ne hagyjam ki az edzést
de itt pont ugyanazt írja egy orvos:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!