Immungyengeség egészséges életmód mellett vagy sima megfázás?
Nekem az is fontos hogy milyen mentális környezetben mozgok és élek. Ha társadalmi feszültségek hatnak rám akkor megfelelő fizikai tényezők mellett is simán elő szokott jönni pszichés köhögés vagy a reflux tünetei. Ilyenkor vagy idehaza az érintetlen természetben kerékpározok, vagy Ausztriában bárhol. A lényeg hogy a környezetem mentális feszültségét ne tapasztaljam. Ha ez sikerül akkor egy csapásra elmúlnak az említett tünetek és Rambo-nak érzem magam valamint mosolyogni kezdek a betegségtől való gyors megszabadulás miatt.
A napokban tettem egy kört Ausztriában biciklivel. Tudtam hogy kiváló gyógyszer, de az eredmény a vártnál is jobban megdöbbentett. Mivel idehaza már úgy köhögtem a torkomba feljövő gyomorsavtól mint egy tüdőrákos. Odakinn meg mint ha csoda történt volna, eltűntek a panaszok és legszívesebben körbebiciklizném a Földet pedig 47 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!