Egészséges vagyok, mégse fogyok. Miért?
Tavalyelőtt fél év alatt 15 kilót híztam. Úgy éltem, mint előtte, mégis meghíztam. Jártam orvosokhoz, de elvileg egészséges vagyok, mégis 2 éve nem mozdul el a mérleg 85 kg-ról. Mindenféle hormonokat és pajzsmirigyet is néztek. Makk egészséges vagyok.
Rendszeresen tornázok, futok. Nem eszek szemét kajákat. Egy csomó zöldséget és gyümölcsöt eszek. Sokszor eszek keveset. Napi 2 l víz az megvan mindig. Csokiról már le is szoktam szinte teljesen.
Nem tudom elképzelni már, hogy mi lehet a probléma.
Azért meg tudom különböztetni, hogy izom vagy háj van rajtam. Főleg hasra híztam amúgy, ha ez jelent valamit. Olyan mintha sörhasam lenne. Kihíztam az összes ruhámat, mindenből újat kellett vennem. Az orvos is csak ilyeneket mond, hogy "kifejlődtem". Nem hiszem el, hogy ez normális lenne. És miért pont has, csípő, combra történt ez a kifejlődés.
Nem tudom min kellene változtatnom még, ezért kértem ötleteket.
Glutén, tejmentes alacsony szénhidrát tartalmú étrend..
Nem értem mégis mit várnak az emberek az orvosoktól. Azt tudjátok miféle érdekcsoportokat szolgálnak azok az egyetemek ahol az orvosokat kiképzik? Hát nem ilyen békepárti világmegváltó önzetlen jótevőkre kell gondolni..
És ha a 'paleo diétázzak' tanács meggyógyítana, próbáltad már?
Mert egyébiránt mi mást vártál orvostól? Egy gyógyító étrendi ajánlással szerintem túlteljesítette az egyik orvosod mindazt amit az egyetemi képzéséből kiindulva még el lehetne várni tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!