Egészséges vagyok, mégse fogyok. Miért?
Tavalyelőtt fél év alatt 15 kilót híztam. Úgy éltem, mint előtte, mégis meghíztam. Jártam orvosokhoz, de elvileg egészséges vagyok, mégis 2 éve nem mozdul el a mérleg 85 kg-ról. Mindenféle hormonokat és pajzsmirigyet is néztek. Makk egészséges vagyok.
Rendszeresen tornázok, futok. Nem eszek szemét kajákat. Egy csomó zöldséget és gyümölcsöt eszek. Sokszor eszek keveset. Napi 2 l víz az megvan mindig. Csokiról már le is szoktam szinte teljesen.
Nem tudom elképzelni már, hogy mi lehet a probléma.
Én őszintén megmondom, hülyeségnek tartom a paleo diétát :D. Ez egy új divathullám, szerintem 5 év múlva emlékezni se fogunk rá. Hiszen eddig is hány "jól bevált, egészséges" diéta tűnt fel. Mindig jön újabb és újabb. Addig oké, hogy hagyjuk el a cukrot, meg a fehér lisztet. De kókusztej? Mandulaliszt?
Paleo diéta előtt is tudtak az emberek egészségesen élni, úgy hogy nem is tudták mi az a kókusztej.
Oké, hogy az orvosnak naprakésznek kell lennie, de ne egy divat diétát ajánljon megoldásnak.
Meg lehet kövezni, de nekem ez a véleményem :D
Szia!
Azt hiszem, hogy ez a téma sokunkat foglalkoztat, mindannyian más-más bioritmussal és génálománnyal lettünk megáldva, ezek az ún. rejtett, megváltoztathatatlan és sokszor "nagy hatalmú" tényezők, amik befolyásolják a fogyást. Ezek ellen sajnos súl sok mindent nem tudunk tenni, DE..!
Szerencsére vannak olyan tényezők is - torna, étkezés - amelyeket a saját kezünkben tartunk és csakis az akaratunktó függnek. Az étkezésen belül vannak olyanok, amelyeket rosszul tudunk vagy csinálunk - nem szeretnélek konkrétumokkal untatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!