Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az nem baj ha eszek egy kis...

Az nem baj ha eszek egy kis csokit? Többi lent

Figyelt kérdés

Elkezdtem kicsit sportolni hogy kockás hasam legyen. De néha leesik a cukrom 11 óra után és akkor eszek egy kis csokit. Diétás ételeket eszek, nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt. De néha vágyom egy kis nasira.

Nem vagyok elhízva, 165/58 Kg.

2015. dec. 12. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
A gyümölcsben is van cukor. Húst,tojást ,halat is egyél mert így csak izomból fogysz
2015. dec. 12. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:

A gyümölcs is nasi, nem? Az is emeli a cukrot, mert van benne glükóz, de hogy mekkora mértékben s egyáltalán miért esik le valakinek a cukra, azt nem tudom. Az én cukrom a normál étrendemnél bizonyára mindig kellően alacsony, de mivel viszonylag egészséges vagyok, a testem elintézi, hogy akkor se essen le vészes szintre, ha nem eszem hetekig (bár ilyet sosem teszek, 20 órát szoktam csak kihagyni, de nyilván megoldaná).

Nem tartom vészesnek a kis csokit, csak éppen semmi szüksége rá a testnek.

2015. dec. 12. 22:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Cukormentes, lehetoleg etcsoki (jo magas kakaotartalommal) mehet mertekkel, 2-3 kockaval.

De ne csinalj belole rendszert :)

2015. dec. 13. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!