Ha csak vizet iszok akkor lefogyhatok? Akkor is ha néha eszek csokit? Ha igen mennyi idő alatt.
#3 6 nap alatt éhenhal egy átlag ember de semmi gond
Mit szolnál ha 1 honapra bezárnánk valahova és csak vizet kapsz
#5: Fura, mert az egy hónapig éhségsztrájkolók vagy böjtölők azért határozottan megvannak... Egy csont és bőr alak vagy egy hiányjelenségekkel küzdő beteg ember lehet, hogy meghal, egy normál ember nem.
Mondjuk én csak 5 napig próbáltam nem enni, plusz volt 11 nap, amikor szinte semmit nem ettem és 8 fokban éltem (aminek van azért plusz fűtésigénye), de ez annyira rövid, hogy a világon semmi nem történt, még csak éhes se voltam különösebben s nem is gyengültem el. De tényleg a több hétig böjtölőket kell megkérdezni :)
Nyilván nem örülnék, ha megfosztanának az esszenciális fehérje- és zsírbeviteltől, mindössze túlélném sok hétig, bár egy idő után beütne a skorbut s bizonyára magnéziumhiányom is lenne... De sok ásványi anyagból, illetve vitaminból bizonyára vannak készleteim, amik kitartanának egy ideig. A test sokat kibír.
Kérdező, a csoki sejtetett valamit, de a "csak vizet iszom" (az iszik ikes ige, persze nehéz a magyar nyelvvel, mert van tárgyas és tárgyatlan ragozás, ami bekavar az ember gondolataiba) sokaknál koplalást jelent. De a csoki miatt sejtettem, hogy azért ennél. Most már illene válaszolnom is.
Lefogyhatsz, de ez a kalóriaegyensúlytól függ. Csak mert nem iszol üdítőt, bármi lehet, hízhatsz is :D Semmit nem tudunk az étkezésedtől.
Csokival is simán fogyhatsz, igen. Attól függ, mit és mennyit eszel s mennyit mozogsz, milyen az anyagcseréd sebessége...
Heti 1 kiló fölött irreális fogyni, ha nem vagy igen kövér, de heti 1 kiló is rengeteg, nem mindenki tudja megközelíteni ezt a szintet. Fél kiló is teljesen jó tempó, de persze az se mindegy, mennyi felesleged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!