Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatokat végezzek,...

Milyen gyakorlatokat végezzek, hogy eltűnjön a zsír a hasamról? 14/L

Figyelt kérdés

160 cm, 50-53 kg vagyok.

Mások szerint nem látszom 50-nek sem.De a hasam kicsit hájas.8 évig táncoltam,de abbahagytam.Focizni is szoktam,de csak hobbiból.Naponta csinálok 50 felülést.És elég sokat De nem szeretném éheztetni magam.Tudnátok olyan gyakorlatokat,amitöl 20-30 nap alatt szebb hasam lesz?Köszi elöre is:)

2015. dec. 2. 19:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%

Van mellem, igaz nem dinnyényi, de az alakomhoz nem is illene, a szilikont meg meghagyom azoknak a nőknek, akik máshogy nem tudnak érvényesülni. Egyébként amikor zsírosabb hasam volt, akkor sem volt nagyobb a mellem mint most.

Kérdező, az előző hozzászólások miatt mondom, hogy soha ne hallgass egy olyan emberre, akinek ha elmondod a céljaidat, vissza akar húzni a földre. Tapasztalatból mondom, engem is le akartak húzni, s ha akkor hallgatok rájuk, akkor jó pár dolgot nem értem volna el, amire ma büszke vagyok.

2015. dec. 3. 10:57
 12/20 anonim ***** válasza:
67%

A realitasokkal mindenkinek erdemes tisztaban lenni.

Amugy megneznem a kepeket a kockas hasadrol, es erdekelne hogy hany eves vagy.

2015. dec. 3. 11:13
 13/20 anonim ***** válasza:
26 éves vagyok, 19 éves koromig táncoltam, versenyidőszakban mindig kockás volt a hasam! Aztán nehéz egyetemre mentem, ami miatt be kellett fejeznem a táncot, így kb 1 évig nem mozogtam semmit, a koliban meg elég rosszul kajáltam, így kb 20 éves koromra megváltozott az alakom. Akkor kezdtem először a fitnesst, majd jött a crossfit. Most tömegelős időszakban vagyok, és így is lapos a hasam. Nem kockás, nem definiált, de lapos. Egyébként sok lány ismerősöm van fitnessből, crossfit vagy insanity órákról, akinek lapos vagy kockás a hasa, mégsem használ semmi természetellenes dolgot. Vagy neked már a vitaminok is annak számítanak???
2015. dec. 3. 11:53
 14/20 anonim ***** válasza:

ez a lapos has dolog is marhasag.

Akkor lapos a hasad ha behuzod, ha nem huzod be nem lapos mert kinyomjak a belso szervek.

Valoban kockas hashoz nokent is 10% koruli testzsirra kell lemenni, az meg kemia nelkul nem megy. Arrol nem is beszelve hogy a hormonhaztartasod is fejreall, elmarad a menstruacio, esatobbi.

2015. dec. 3. 12:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Soha semmi baj nem volt a menstruációmmal és a hormonháztartásommal. Vitaminokat szedtem, de a hangsúly a diétán volt mindig, plusz az időszaknak megfelelő edzésterven. Egyébként meg a kérdező nem is azt írta, hogy egy full száraz kockás hasat akar, hanem, hogy amióta nem mozog annyit azóta kicsit hájasabb a hasa, és szebbet akar.

Te kedves 60%os, vagy egy férfi vagy, aki saját bőrén nem tudott tapasztalni, lapos hasú barátnője meg sosem volt, így újságcikkekből nyert információknak hisz, vagy egy nő, aki soha nem tudta elérni, hogy lapos hasa legyen, ezért inkább bemesélte magának, hogy senki sem képes rá természetes úton.

2015. dec. 3. 12:18
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Dragam, en legalabb tudom mirol beszelek, ellenben veled.

Vannak olyan emberek akik alapbol nagyon alacsony testzsirral rendelkeznek (erre utaltam az elso hozzaszolasban az adottsag kifejezessel) vekonyak, ok elkepzelheto hogy tudnak viszonylag zsirmentes hasat krealni maguknak, de a nok 99%-a nem rendelkezik ilyen adottsagokkal, ok kemeny dietaval talan le tudnak menni egeszseges modon 15% korulre, de ott meg baromira nem lesz kockas a hasuk, es a melluk addigra eltunik teljesen. Hogy te valojaban milyen adottsagokkal rendelkezel, az a kerdezo szempontjabol totalisan irrelevans. Aki raadasul annyira nincs kepben hogy azt hiszi a tornagyakorlatokrol lesz kockas a hasa es nem a dietatol.

Ez a "te olyan ferfi/no vagy blabla" megegyszeruen szanalmas, szerintem nyugodtan abbahagyhatod.

2015. dec. 3. 13:05
 17/20 anonim ***** válasza:
Az aki már előre rámondja valamire, hogy lehetetlen az szánalmas. Gondolom ha táncolt akkor nem egy zsírdisznó a kérdező. Én is tudom miről beszélek, mivel már nem egyszer értem el, hogy kockás legyen a hasam, és volt olyan ismerősöm, aki kiskorától kezdve duci lány volt, most mégis kockás a hasa. Ennyit az alkati kérdèsről. Az tény, hogy a kockás hashoz szigorú diéta kell, de a kérdező nem azt írta, hogy kockás hasat szeretne.
2015. dec. 3. 13:27
 18/20 anonim válasza:
Édes ahogy vitatkoztok! :D A teljesen lapos has egyáltalán nem feltétlenül vonzó egy lányon, a kockás pedig egyenesen taszító!
2015. dec. 3. 18:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ízlése, ami neked taszító, az másnak vonzó és fordítva. De ez így van rendjén. Fura lenne a világ ha mindenkinek ugyanaz tetszene ;)
2015. dec. 3. 20:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Kockahas már 14%-nál látszik, ha van izomméret csak megsúgom. Ezt annak mondom, aki szerint "kémia" kell hozzá.
2015. dec. 5. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!