Milyen gyakorlatokat végezzek, hogy eltűnjön a zsír a hasamról? 14/L
160 cm, 50-53 kg vagyok.
Mások szerint nem látszom 50-nek sem.De a hasam kicsit hájas.8 évig táncoltam,de abbahagytam.Focizni is szoktam,de csak hobbiból.Naponta csinálok 50 felülést.És elég sokat De nem szeretném éheztetni magam.Tudnátok olyan gyakorlatokat,amitöl 20-30 nap alatt szebb hasam lesz?Köszi elöre is:)
Van mellem, igaz nem dinnyényi, de az alakomhoz nem is illene, a szilikont meg meghagyom azoknak a nőknek, akik máshogy nem tudnak érvényesülni. Egyébként amikor zsírosabb hasam volt, akkor sem volt nagyobb a mellem mint most.
Kérdező, az előző hozzászólások miatt mondom, hogy soha ne hallgass egy olyan emberre, akinek ha elmondod a céljaidat, vissza akar húzni a földre. Tapasztalatból mondom, engem is le akartak húzni, s ha akkor hallgatok rájuk, akkor jó pár dolgot nem értem volna el, amire ma büszke vagyok.
A realitasokkal mindenkinek erdemes tisztaban lenni.
Amugy megneznem a kepeket a kockas hasadrol, es erdekelne hogy hany eves vagy.
ez a lapos has dolog is marhasag.
Akkor lapos a hasad ha behuzod, ha nem huzod be nem lapos mert kinyomjak a belso szervek.
Valoban kockas hashoz nokent is 10% koruli testzsirra kell lemenni, az meg kemia nelkul nem megy. Arrol nem is beszelve hogy a hormonhaztartasod is fejreall, elmarad a menstruacio, esatobbi.
Soha semmi baj nem volt a menstruációmmal és a hormonháztartásommal. Vitaminokat szedtem, de a hangsúly a diétán volt mindig, plusz az időszaknak megfelelő edzésterven. Egyébként meg a kérdező nem is azt írta, hogy egy full száraz kockás hasat akar, hanem, hogy amióta nem mozog annyit azóta kicsit hájasabb a hasa, és szebbet akar.
Te kedves 60%os, vagy egy férfi vagy, aki saját bőrén nem tudott tapasztalni, lapos hasú barátnője meg sosem volt, így újságcikkekből nyert információknak hisz, vagy egy nő, aki soha nem tudta elérni, hogy lapos hasa legyen, ezért inkább bemesélte magának, hogy senki sem képes rá természetes úton.
Dragam, en legalabb tudom mirol beszelek, ellenben veled.
Vannak olyan emberek akik alapbol nagyon alacsony testzsirral rendelkeznek (erre utaltam az elso hozzaszolasban az adottsag kifejezessel) vekonyak, ok elkepzelheto hogy tudnak viszonylag zsirmentes hasat krealni maguknak, de a nok 99%-a nem rendelkezik ilyen adottsagokkal, ok kemeny dietaval talan le tudnak menni egeszseges modon 15% korulre, de ott meg baromira nem lesz kockas a hasuk, es a melluk addigra eltunik teljesen. Hogy te valojaban milyen adottsagokkal rendelkezel, az a kerdezo szempontjabol totalisan irrelevans. Aki raadasul annyira nincs kepben hogy azt hiszi a tornagyakorlatokrol lesz kockas a hasa es nem a dietatol.
Ez a "te olyan ferfi/no vagy blabla" megegyszeruen szanalmas, szerintem nyugodtan abbahagyhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!