Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogyan fogynátok nyárig?

Ti hogyan fogynátok nyárig?

Figyelt kérdés
Kondiba nem szeretnek menni egyenlore. 159 centi és 73 kg vagyok etrendet mozgasokat (miből mennyit) elfogadok eddig is fogyokuraztam de ugy erzem hogy nem jon ossze :/

2015. nov. 22. 08:56
1 2
 11/19 anonim válasza:
fizikai munka napi 12 órában egy építkezésen. Pénz is kapsz és annyit eszel amennyit akarsz tuti fogy ni fogsz
2015. nov. 22. 12:16
 12/19 anonim válasza:

Szia!

Én 164 cm és 78 kg vagyok. Most kezdem én is :)

A Candida diétát fogom követni, már ki is nyomtattam egy étrend ajánlót.

Májusig le szeretnék adni 18 kilót. Te meddig és mennyit szeretnél leadni? Ha van kedved, néha buzdíthatjuk egymást :)

2015. nov. 22. 12:20
 13/19 anonim válasza:
Nyugodtan menj kondizni. Ne hogy azt hidd h csak soványak járnak. Vagy otthon is eduhetsz. Néhány felülés vagy kis kocogás dgy egy hosszabb séta csodákra képes. Az evéssel vigyázz, de semmiképp se koplalj. A szénhidrátot csökkentsd.
2015. nov. 22. 12:37
 14/19 Brock válasza:

Csökkentsd a szénhidrát, kalória bevitelt. Növeld a fehérje bevitelt.

Fehérjét megtalálod a húsokban, tejtermékekben, tojásban.

Kerüld, de legalább csökkentsd a pék termékek, édességek, cukros szarok fogyasztását.

Járj el futni, és/vagy kezdj el saját testsúllyal ezdeni. Azt otthon is tudod végezni, nem kell konditerembe menni.

Fegyencedzés című könyvbe egész jól leírják, hogy melyik gyakorlatot hogyan kell csinálni.

Nyárra egy elfogadható formát biztos össze tudsz hozni, ha odafigyelsz a kajára, és eljársz futni és/vagy eddzel otthon.

2015. nov. 22. 12:38
 15/19 anonim válasza:
Rostban gazdag. Sok,folyadék. Fehérje, vitamin mindenképp. reggel, napkozben egyél, este már ne!
2015. nov. 22. 12:39
 16/19 Brock válasza:
Ja, és ne foglalkozz az ilyen egzotikus saláta evős csodadiétákkal, amik heti 10 kg fogyást ígérnek ;)
2015. nov. 22. 12:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Én 155 cm vagyok, 3 hete kezdtem el az életmódváltást, akkor voltam 82 kiló. Most 77 vagyok :) Napi 5x eszem és számolom a kalóriákat. Próbálj meg odafigyelni mit eszel, és mikor.
2015. nov. 22. 12:41
 18/19 anonim válasza:

Eloszor is leirnad hogy milyen nemu vagy es hany eves?:)

Ugy konnyebben tudnank tanacsot adni:)

2015. nov. 22. 17:12
 19/19 A kérdező kommentje:
Lány 18 :)
2015. nov. 22. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!