Mennyit kellene fogynom és hogyan? 95kg vagyok 175 centi
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt? Hogyan?
(Ellenségesek hanyagoljanak!)
Súlyos beteg voltam, felszedtem kb 20 kg-ot. Egyenlőre jobban vagyok, és szépen le kellene adnom valamennyit...
2015. nov. 19. 23:09
31/38 A kérdező kommentje:
Tanyasi vagyok! Úgy hogy a ketreces kicsukva 😉😃 Nem tudom hogy ez kevés-e. Azt tudom h nem kívánok többet. Szeretem a húst, de csak keveset fogyasztok. A tojás unalmas, de szeretem. Sem számmal sem anélkül nem tudjuk mi a jó, hisz ez egyéntől függő.Sonkát tudok beiktatni, az nem zsíros, és szeretem, de eddig sem túlzottan ettem. Egy két szelet néha azt annyi. Egyéb ötlet? 😃
2015. nov. 20. 12:19
32/38 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy várnom kellene hogy a testemből is fogyjak ne csak a hasmból? Vagy talán többet kellene edzenem ?!
2015. nov. 20. 15:29
33/38 anonim válasza:
Teljesen igazad van, ez egyénfüggő. Egy csomó tápanyagigényt az étrend is befolyásol, no meg kismillió dolog.
Nem tudok mást mondani, nem látom eléggé az életed s persze még a sajátomnál is kísérletezéssel működöm, ez ilyen. Azt sem tudom előre, teljesen lefogyok-e, ha többet mozgok s csak annyit eszem, hogy épp működjek, mindössze remélem. próbálkozni kell épeszű keretek közt, ez van. Remélem, mindkettőnknek összejön a fogyás, nekem még izmosodni is kell utána vagy előtte vagy közben.
34/38 anonim válasza:
Hogy tudsz a testedből nem fogyni? Vagy itt mire gondoltál? Legyél kitartó, diétázz, készíts magadról normális fotókat hetente-kéthetente, hogy lásd a progressziót. A képeket hasonlítsd össze, a mérleget csak arra használd, hogy mérd a kajádat.
35/38 A kérdező kommentje:
Mérleget szinte Sosem használok. Csak akkor mikor már nagyon látom magamon a különbséget. Igyekszem tényleg, betartani mindnent, habár nem nagyon kívánok több kaját. De próbálok talán még egy kis sportot bevezetni, vagy tornát , sajnos a rossz idő lekorlátoz. Úgy hogy berakok egy fitness videót és végig nyomom. 😄
2015. nov. 20. 18:45
36/38 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy csak béna fotóim vannak! Nem vagyok fényképész! 😃
2015. nov. 20. 18:46
37/38 A kérdező kommentje:
Örömmel közlöm hogy sikerült tovább jutnom. De most nem akarok lejjebb menni, inkább lassan de biztosan. Még visszább vettem az étkezésből. Zsír nagyjából kiiktatva, természetes édesség megy most. Tészta féleségeket hanyagolom, néha eszek. Sütit sütök magamnak , olyat amilyet csak megkívánok. 😉 😃 Jobban alszom, korábban kelek magamtól. Jobb a közérzetem,a kedvem. Cukor mentes teát és vizet iszok. Ez volt az előny!!! Hátrány , hogy a bőröm kicsit "nagy rám" ! Torna folyamatos 😊. Most már karra, "csukjára" hasra ,combra ,fenékre gyúrok. Van hogy reggelente is kedvem van tornázni kicsit amíg fel nem ébredek. 😊 Nem akarok reggel tornázni mert ha közbe jön valami kellemetlen lesz. Ez nem jó szerintem. Amúgy senkinsem látja rajtam a változást, csak akkor hiszik el ha mutatok képet. 😐 Ennek nem túlzottan Örülök, ne értsétek férre nem akarok hirtelen fogyni de már jó ideje csinálom és nem látják, ez egy kicsit aggasztó számomra. Olyankor azt hiszem nem csináltam semmit sem. Pedig nyilván ismerem a testem , én látom a különbséget. De szándékosan nem árultam el hogy ezt csinálom,hogy meglátják-e... Nincs szerencsém. Talán csak felfújom a dolgot. 😊
2015. dec. 10. 00:05
38/38 A kérdező kommentje:
Sűrűn készítek képeket és nagyon látszik a különbség 😊
2015. dec. 15. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!