Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 170 centi és 65 kiló vagyok...

170 centi és 65 kiló vagyok mennyit kéne fogynom és mit sportoljak ha lusta vagyok és időm se nagyon van?

Figyelt kérdés
18/L

2013. dec. 12. 22:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha izmos vagy valamennyire akkor pont jó vagy ezek az adatok alapján. Sokan azt hiszik, hogy kövérek, pedig nem, csak az izom többet nyom mint a zsír és azért ijednek meg mikor a mérleg többet mutat mint szeretnék.
2013. dec. 12. 23:15
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

lusta vagy és időd sincs? most egy olyan sportot kéne mondani amiben nem kell mozogni és időt sem vesz igénybe? :D ilyen nincs.

2013. dec. 12. 23:22
 3/12 anonim ***** válasza:
ugyan ennyi vagyok de átlagos testalkatú, csak fiú
2013. dec. 12. 23:53
 4/12 A kérdező kommentje:
de fiúknál más rajtatok nem látszik . .
2013. dec. 13. 00:12
 5/12 anonim ***** válasza:
hát jó, de biztos nem olyan vészes az a 65 kiló, de ha nagyon le szeretnél fogyni akkor muszáj lesz időt szakítani és a lustaságot legyőzni
2013. dec. 13. 00:38
 6/12 anonim válasza:

Flabelos. Konditeremben érdeklődj először, ott olcsóbb szokott lenni. Nem megerőltető, én heti kétszer járok, és szó szerint szippantja le a zsírt 'problémás' helyekről.

Annyit fogyj, hogy magadnak tetsszen amit a tükörben látsz :)

2013. dec. 13. 00:42
 7/12 A kérdező kommentje:
hát nehéz lesz túlteni magam a lustaságon ha késő délután vagy estig suli aztán tanulás . tényleg könnyű kéne
2013. dec. 13. 01:33
 8/12 anonim válasza:
én 165cm vagyok és 62 kg...szerintem felejtsd el ezt a fogyást,ha időd sincs meg lusta is vagy akkor esélyed = 0 a fogyásra...amúgy meg a magasságodhoz tök normális a súlyod!
2013. dec. 13. 08:34
 9/12 A kérdező kommentje:
miért lenne esélytelen ? semmi se esélytelen csak küzdeni kell érte! ha az étrendenen változtatok (bár sokat nem tudok) vagy ha heti 1-2x mozgok már az is valami
2013. dec. 13. 09:38
 10/12 anonim válasza:

Te magad írtad lusta vagy!!! Napi fél órát mindennap kell mozogni !!!

Hogy akarsz küzdeni ha te magad írod hogy lusta vagy ?! :D Először is győzd le a lustaságod...és nincs olyan hogy könnyű...a szép alakért meg kell dolgozni!

2013. dec. 13. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!