170 centi és 65 kiló vagyok mennyit kéne fogynom és mit sportoljak ha lusta vagyok és időm se nagyon van?
Igen, a szép alakért tenni kell. Sokat! Ha erre nem vagy képes, legalább azt a hibát ne kövesd el, amit oly sok fiatal. Ilyen értékekkel szerintem gyönyörű lehetsz! Ha most belekezdesz valami fogyókúrába, garantálom neked, hogy lesz eredménye...csak épp rosszabb, mint gondolod. Lehet, hogy fogysz valamennyit, de több fog visszajönni. Aztán még egyszer próbálod, és végül megint több és több leszel... és 25-30 évesen azon veszed észre magad, hogy 80-90kg vagy és nem is érted, mi nem tetszett magadon 65 kilósan... irtó vékonynak fogsz tűnni...
Hidd el, én tapasztalatból beszélek! 17 évesen 168 cm-hez voltam kb 63-64, és ugyanígy éreztem... Most vagyok 31, 90 kiló... igaz egy terhesség után.
Vigyázz inkább magadra, ha teheted azért mozogj, próbáld magad szépnek látni, mert biztos, hogy az vagy!!!! És kérlek semmiképp ne kezdj fogyózni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!