Mennyit kellene fogynom és hogyan? 95kg vagyok 175 centi
Mennyi idő alatt? Hogyan?
(Ellenségesek hanyagoljanak!)
Súlyos beteg voltam, felszedtem kb 20 kg-ot. Egyenlőre jobban vagyok, és szépen le kellene adnom valamennyit...
Itt szerintem kicsit több voltam mint 70 de ez nekem már tökély! 😊
off: azért az komoly, hogy mi arcod van vékonyan... sok sikert a fogyáshoz
on: Megerősíteném a 78%-os válaszolót, hogy nincs tökéletes diéta, nincs legjobb étrend, minden egyén más és más. Én szénhidráton nevelkedtem, mindig is kövér voltam, hiába kalóriadeficit, hiába bármennyi mozgás és sport. Engem is a zsír váltott meg és a low-carb. Jelentősen javult a kedélyem, lábalok kifelé egy 8 éve tartó depresszióból, a kényszerbetegségem tünetei enyhültek, és már jóformán Asperger tünetei is semlegessé váltak, mondhatni kifordultam önmagamból egy év leforgása alatt.
Hogy ez annak köszönhető, hogy ketó a legjobb? Dehogy. Annak, hogy megtaláltam azt az étrendet, ami testemet és lelkemet egyaránt összehangolja, annak, hogy van egy diéta, ami boldoggá tesz, mentálisan és energetikailag is a sztratoszférában vagyok az egész életmódtól.
Másnak van, hogy annyira megemelkedik a koleszterinszintje, hogy az már életveszélyes, esetleg rosszul van tőle hónapok múltán is, stb. Nem való mindenkinek. Van, aki pont, hogy ettől fogja azokat a tüneteket produkálni, amiktől én szenvedtem életem nagy részében.
Hogy Te mire vagy érzékeny, azt neked kell megtalálnod, csak Te vagy az, aki tudhatja, hogy mire van szükséged. A szervezeted majd irányít, csak egy kis lökés kell neki, hogy helyesen működhessen.
Milyen arcom van vékonyan? Most barna vagyok , nem szőke. 😁 most sem vagyok csúnyaarcú. De akkor voltam szép. 😉
Most ami igyekszem lefogyni amennyire csak sikerül. A szervezetem azt diktálja hogy egyfolytában egyek. Már mint már összeszűkült a gyomrom 3 hét alatt és ha akrbék sem tudnék sokat enni. Állandóan zöldséget,gyümölcsöt akarok enni. A húst nem kívánom. Kb fehérjét eszek folyton, egy két répát,oliva bogyót. Ha két kajálás között éhes vagyok azzal nem törődöm. Elfogalalom magam, vagy legurítok egy pohár vizet,teát,ezzel kihúzva a következő kajálásig. Annyit és olyat eszek mint egy madár 😃 És csak a hasamon látszik bármi is. Akik velem élnek nem is tudnak erről az egészről. Még csak fel sem tűnt nékik ez a pár kiló. De ugyanazokba a ruhákba nagyon látszik. Mindíg csúnyának éreztem magam , 70 pár kilóval is. És mikor beteg lettem és felszedtem rengeteget akkor döbbentem rá hogy milyen csodásan néztem ki és még csak észre sem vettem! De most pont ez inspirál a nehéz időkben is , hogy tudom h lehet újra olyan, és a tudat boldoggá tesz ezért van erőm végig csinálni ezt az egészet. Görcsölő hassal nagyon nehéz sok kilómétert lebiviklizni, és hasra gyúrni. Sajnos hasfájós voltam. Már nem vagyok az, néha még sajnos vissza üt, de az már semmi. Kubikoló munkát végeztem a múlt évben negyven fokban a semmi közepén! És még ducibb voltam mint most.
Észre vettem hogy azért nem ettem rendszerezve mert nem volt ráidőm. Folyton tanultam, dolgoztam, plusz házépítés, és nem maradt idő magamra. Most jelenleg egyiket sem csinálom és van időm törődni magammal.
Igyekszem is. Most megint kicsit vissza vettem a kajámból hátha kicsit lendít. Nem szoktam éhezni,de van hogy éhesebb vagyok a kelleténél két evés közt. De nem vészes.
Ha van bármi ötletetek,szívesen olvasnám. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!