Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok június...

Mennyit fogyhatok június 19-ig ezzel a módszerrel?

Figyelt kérdés

16 évesen szültem:)És sajnos jó pár kilót felszedtem.Jelenleg 98 kg vagyok.Június 19-én lesz az esküvőm,és addig 60 kg-ra szeretnék lefogyni.A tervem a következő:

Minden nap 2 óra Norbi duci tréning torna

Ezt a diétát szeretném addig csinálni:

1. nap. Hétfő

Reggeli: kávé ( cukor nélkül, bármilyen mennyiségben )

Ebéd: 2 főtt tojás, spenót nyersen, enyhén sózva

Vacsora: 1 nagyszelet sertéssült grillezve, zöldsaláta és bármilyen gyümölcs.

2. nap. Kedd

Reggeli: kávé (cukor nélkül ) és 1db zsemle.

Ebéd: 1 nagyszelet sertéssült, zöldsaláta és bármilyen gyümölcs.

Vacsora: főtt sonka korlátlan mennyiségben.

3. nap. Szerda

Reggeli: kávé ( cukor nélkül ) 1db zsemle

Ebéd: 2 főtt tojás, saláta, paradicsom.

Vacsora:főtt sonka és zöldsaláta

4.nap. Csütörtök

Reggeli: kávé ( cukor nélkül )1db zsemle

Ebéd: 1 főtt tojás, főtt vagy nyers sárgarépa és sovány sajt.

Vacsora: Gyümölcs és natúr joghurt.

5.nap Péntek

Reggeli: kávé ( cukor nélkül ) és sárgarépa citrommal.

Ebéd: párolt hal és paradicsom.

Vacsora: 1 nagyszelet sertéssült, grillezve és zöldsaláta.

6.nap. Szombat

Reggeli: kávé ( cukor nélkül ) és 1db zsemle.

Ebéd: grillcsirke

Vacsora: 2 főtt tojás, és sárgarépa.

7. nap. Vasárnap

Reggeli: citromos tea ( cukor nélkül )

Ebéd: gyümölcs tetszés szerint.

Vacsora:amit szeret a fentiekből választás szerint.

Mennyi esélye van szerintetek hogy 60 kg legyek június 19-re?

A kitartásommal nincs gond:)

2010. márc. 20. 16:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem reggeli kávé helyett inkább vmi barna kenyeret egyél. vagy salátát, hány hetes a baba?:) fiú v. lány?
2010. márc. 20. 16:22
 2/14 A kérdező kommentje:

Kislány és gyönyörű:)Ovis korunk óta vagyunk szerelmesek a párommal:)Szóval szerelem gyermek lett:)

Köszönöm,a tanácsodat megfogadom,te mennyi esélyét látod a fogyásnak?

köszönöm válaszod!

2010. márc. 20. 16:27
 3/14 A kérdező kommentje:
Ja...és most lesz majd 2 éves:)
2010. márc. 20. 16:28
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez egy drasztikus diéta. Ha tényleg betartanád, szerintem kb. -25 kiló az eredmény az esküvődig.
2010. márc. 20. 16:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Én nem akarom elhinni hogy 30 kiló lemegy ennyi idő alatt,én 15-20ra saccoltam.az elején sokat fogsz fogyni,de az egy ponton megáll,és utana lassabb lesz.
2010. márc. 20. 16:39
 6/14 anonim ***** válasza:
1. válaszoló.elfelejtettem grat a babához.! szerintem a vacsorát ebédre kéne cserélni.. mert úgye este nem ajánlatos sokat enni. Amúgy szerintem nyárra 20-25 kg- fog lemenni.. Sok sikert.!
2010. márc. 20. 16:44
 7/14 anonim ***** válasza:
3 hónap alatt lehetetlenség 38 kilót lefogyni. Az ideális és egészséges fogyás heti fél-egy kiló. Addig van még 12 hét vagyis egy egészséges diétával és mozgással 10-12 kilót tudsz majd fogyni. Mert amit ide leirtál egyáltalán nem egészséges és ezt nem is lehet cska két hétig csinálni. De addig sem fogod kibirni.
2010. márc. 20. 17:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Pont azt akartam írni, mint az előttem író. 38 kilót nem lehet és nem is szabad 3 hónap alatt lefogyni: gondolj bele, az havi 13 a havi 2-4 optimális helyett. Ez egy háromhetes diéta, nem szabad tovább csinálni. Nem is lehet, mert rettenetesen unalmas. Kikészíti a gyomrodat, elveszi az életkedvedet, idegessé tesz. Lehetsz ducin is csinos menyasszony, előnyös ruhát kell felvenni. Aki szeret, az így is szeret. Ennyi fogyásra egy évet adj magadnak, fehérkenyér, zsírok, édesség, tészta, cukros üdítők kerülésével, mozgással.
2010. márc. 20. 17:42
 9/14 anonim válasza:

"Reggelid legyen mint a császáré, ebéded mint a királyé, vacsorád mint a koldusé"

azaz reggel egyél a legtöbbet, különben a szervezeted nem fogja bírni a napi 2 órás edzéseket.

egyébként pedig napi fél órás bőven elég. ha mindent jól megcsinálsz ugyan az a hatása lesz mint a 2 órásnak, mert az utóbbinál fokozatosan fog csökkenni az energiád, és jobban ki is merülsz, és még időpocsékolás is :) azt a másfél órát pedig töltsd a kicsivel. :)

2010. márc. 22. 23:48
 10/14 anonim válasza:
előző válaszoló vok... és még annyit szeretnék tanácsolni, hogy ne szakítsd meg az edzéseket, mindig legyen rendszeres. ha már nem bírod akkor csak 2 naponta csináld, de legalább az is rendszeres.
2010. márc. 22. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!