Hogyan tudok has, mell, fenék és comb résznél gyorsan
lefogyni?
Figyelt kérdés
Legalább 20 kilót akarok leadni. Most 105 kg körül vagyok. Az is célom, hogy a régi ruháimat is fel tudjam venni. Edzeni nem merek, mert akkor nagyobbak lesznek attól is a méreteim. Pl. hasnál próbáltam, de a zsír réteg nem szűnt meg, hanem vastagabb hasam lett a zsír alatt lévő izomtól. Tudnátok adni megfelelő tippet?
Ètrend. Semmi èdessèg, tèszta, kenyèr.. Csak gyümölcs, zöldsèg, csirkemell, zab, levesek, stb. Meg futás
2015. nov. 14. 08:45
2/5 anonim válasza:
A hasizom a legnehezebben fejleszthető izom, nehezen tudom elképzelni, hogy annyira meg tudtad erősíteni, hogy attól vastagodj. Az izom fenntartása egyébként energiaigényesebb, mint a zsíré, ezért könnyíti a fogyást, ha van.
Helyi fogyás sincs, nem tudod irányítani, honnan menjen le.
Normális étkezés és egész testet átmozgató mozgás kell neked.
2015. nov. 14. 15:33
3/5 csumpimioka válasza:
Egyet értek az elsővel. Ha teljesen megfeledkezel a cukorról, kenyérről, lisztes dolgokról és csak zöldséget, gyümölcsöt, húst, tojást eszel pikkpakk jön a fogyás. Először nehéznek tűnhet, de egy-két hónap alatt teljesen át lehet állni és rengeteg finom étel van, amit ehetsz. Én nem akartam mindenáron fogyni, de mivel a párom egyáltalán nem eszik kenyeret, ezért nem vettünk itthonra és 2-3 hónap alatt (csak ennyivel!!!!!) lefogytam 8 kilót. Akkor ha még ez mellé lemondasz a cukros dolgokról és heti 2-3-szor elmész sétálni (esetleg futni) nagyon hamar lemegy az a 20-as. Sok sikert és kitartást kívánok hozzá. A lényeg, hogy nem kel kétségbeesni, ha néha megeszel egy szelet kenyeret vagy egy túrórudit... attól még nem kell elölről kezdeni. :)
2015. nov. 18. 09:15
4/5 anonim válasza:
A többiek mindent leírtak, amit tudnod kell. Csak néhány gondolattal egészíteném ki.
Ekkora súlyvesztést nem lehet GYORSAN előidézni. Nem fogyókúrázni kell, hanem teljes életmódváltás, diéta.
A futás, kocogás nem túl előnyös ekkora súllyal, mint ami neked van. A séta a súlyvesztéshez pedig kevés.
Ha teheted járj el úszni rendszeresen (heti 2-3x akár), és mellette diétázz.
Súlyzós edzésekkel pedig meggyorsíthatod az egész folyamatot.
Ha megvan az elhatározás és kitartó vagy, meglesz az eredménye!
2015. nov. 18. 14:33
5/5 anonim válasza:
Igazuk van!
Barna kenyér, barna rizs és szerintem inkább fuss ne konditermezz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!