Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 éves lány vagyok,58 kg és...

13 éves lány vagyok,58 kg és 170 centi. Ez túl sok szerintetek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Hobbitornász vagyok, heti kétszer járok edzésre. Szerintem a fenekem és a combom nagyobb mint kellene, meg vannak akik piszkálnak is emiatt. Hogyan tudnék ezekről a helyekről fogyni, formálni és mellette a súlyomból is veszteni? Futni sajnos nincsen lehetőségem. Előre is köszi mindenkinek!

2015. aug. 13. 21:20
 1/4 anonim válasza:
Tökéletes a BMI indexed. Semmi értelme nem lenne fogynod. Figyelj arra, hogy egészséges dolgokat egyél, mozogj sokat, de ezt ne a fogyás érdekében tedd, hanem, hogy egészségesen élj.
2015. aug. 13. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
27%

sajnálom, de egy dagadt disznó vagy. erre csak 2 lehetséges megoldás van: koplalsz 2 hónapig, vagy levágod egy késsel a felesleges részeket.

számokból nem tudjuk megállapítani, hogy hogyan nézel ki, de gyanítom, hogy így vagy jó

kérem a követkető testképzavaros pácienst

2015. aug. 13. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Pontosan mit is jelent a hobbi tornászat? Miket csinálsz? (Az izomtól is változik a testrész vastagsága.)

Biztos van rajtad felesleges zsír, vagy csak a csonttól lett olyan?

Negatívan piszkálnak, vagy csak a gyerekes 13 éves fiúk így fejezik ki, hogy észrevették, hogy nőiesedsz?

2015. aug. 14. 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:

A BMI nem látta még a testemet.. D:

A hobbitorna gyakorlatilag szertorna, csak nem olyan magas szinten. Nem járok versenyekre, nincs annyi edzés és kevesebb dolgot tudok megcsinálni. És igen, van rajtam felesleges zsír.

2015. aug. 15. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!