Mennyit Fogyjak?
15/L vagyok.
Jelenleg 167cm és 65/66 kg
A hasam laposabb, de a combjaim nagyon vastagak, és a fenekem is nagyobb. És nem a izomtól!
Mindig is ilyen volt a lábam és a fenekem, a hasam eddig nagyobb volt (nem sokkal). Most nyáron nem futok mivel nem merek utcára menni, de edzésen akár 5-6 km is futunk (+a kötelező tesi)
Otthon szoktam edzeni pl: súlyzó, guggolás, 10fekvő, lábemelés, stb.....
5hónapja naponta ettem az édességet, de most hetente 3x. MENNYIT FOGYJAK???? Előre is köszönöm!
Szerintem egy 10 kg-t kéne kb fogynod. Az nem elég, hogy nem eszel édességet, csak heti 3x. Kerülni kell a cukrot, a szénhidrátot, sok zöldség, hús, nagyon sok víz kell. Az edzés jó, de heti 3-4x kéne futnod és otthon előszőr kardiozni (találsz 40-50 perces videokat youtubeon), aztán lehet erősíteni. De a hasizmozástól, guggolástól nem fogsz fogyni, csak izmosodni, viszont amígy nem megy le a háj, addig nem fog látszani az izom.
Miert nem mersz az utcára menni?
Beírtam az adataidat ebbe a kalkulátorba heti 3 edzés mellett:
2018 kalória a szinten tartásod. Ebből elveszel 250-et, és szép lassan lefogysz.
sargakapszula.hu/
Ebben megtalálsz mindent, amit a kajáról tudnod kell ezen a szinten. A lényeg, hogy a fenntartó kalóriáid alatt egyél 250-nel. 2018 - 250 = 1768 .
Az első válaszoló meg egy gyökér, ne hallgass rá. Csináld a súlyzós edzést és guggolj! A szénhidrátoktól meg ne félj, csak maradj a kalória keretben.
Cukor, fehér liszt, transzzsír pedig 0 menjen. Ezen kívül megehetsz bármit, amíg a kalória keretedben maradsz, a lényeg, hogy "egészséges" kaja legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!