Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát ajánlanátok?

Milyen diétát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, túlsúlyos. Sportolok sokat, rendszeresen. Diétáztam is már (50 napos diéták) de mindenhol mást írtak... Hol mi jó, mi nem... Nem tudom már én magam sem. Mit tanácsoltok? Melyik diéta lenne az ami tényleg segíthetne?

2015. nov. 3. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Csirke rizs [link]
2015. nov. 3. 21:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Mondj több infót, mert rengeteg diéta van, honnan tudjuk, a te lehetőségeidhez, ízlésedhez, tested igényeihez most melyik a jó?

Általánosan a szénhidrátcsökkentést s az egészségesebb életmódra váltást szoktam ajánlani, természetesen mozgással.

Fogalmam sincs, milyenek az 50 napos diéták, de lehet, hogy az nem baj. Ha tudsz valamit, hogy valami téged roppantul irritált a diétákban, mondd el, mert semmi értelme olyannal próbálkozni, amit nem tudsz tartani vagy rosszul érzed magad tőle.

Magasság, súly?

2015. nov. 3. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!