Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg kövér vagyok vagy...

Tényleg kövér vagyok vagy csak én látom úgy?

Figyelt kérdés

Kezdeném a legelején. Általános 2. osztály óta csúfoltak és bántottak lelkileg és fizikailag egészen 8. osztályig. Már 6.-ban megállapította a pszichiáter hogy középfokú depresszióm van. Azóta pedig ez kiegészült pánikbetegséggel és testképzavarral. 98 kilóról fogytam le 61-re (168 cm). De borzalmasan kövérnek látom magam. Kezdődő anorexiám is lett tehát napi 300 kalóriát eszek csak. Mindig lehajtott fejjel megyek az utcán vagy a suliban mert félek hogy belém kötnek annak ellenére hogy a gimiben senki nem szekál.Folyton sírok otthon az alakom miatt mert mindig mást látok de a lényeg nálam mindig az hogy: kövér. A derekam idegesít a legjobban pedig onnan nincs mit igazából fogyni hiszen ha végigtapogatom ott akkor érzem a bordáimat.(70 cm) Mindenki mondja, idegenek is hogy mennyire jó alakom lett, milyen csinos lettem de én ezt nem látom. Sokszor voltak öngyilkossági gondolataim. Egyszerűen nem akarok élni és már azon a ponton vagyok hogy megőrülök amiért kövérnek látom magamat. Az adatok alapján tényleg kövér vagyok vagy csak beképzelem? És ha igen mit tehetnék hogy reálisan láthassam magam?

16/L

2015. okt. 26. 22:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
16 éves vagy tehát még rengeteget változol, plusz az adatok alapján amit leírtál az pont ideális.. de muszáj normálisan enni, mert beteg leszel! Főleg, hogy írtad, hogy hullik a hajad... vegyél egy komplex multivitamint! valszeg vitamin hiányod van... ha a súlyodat meg akarod tartani, akkor meg csak a sport segít, és ehetsz nyugodtan, nem kell a kalóriákat számolgatni, én pl. rengeteget eszem, de sokat is mozgok...bármikor befalok egy cigánypecsenyét mondjuk este 10-kor... vagy reggelire 10dkg szalonnát 3 tojással... én nem azt akarom mondani hogy egyél ilyeneket, de ha intenzív mozgásban vagy 3x-4x egy héten, akkor nem lesz gond! Sok sikert! :)
2015. nov. 10. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!